سیب زمینی سوخاری خوشمزه و آسان با مواد دم دستی | طرز تهیه سیب زمینی سوخاری +ویدئو


 

سیب زمینی سوخاری یک غذای محبوب و خوشمزه است که از سیب زمینی خلال شده یا حلقه شده که در پودر سوخاری غلت داده شده است، تهیه می‌شود. این غذا معمولاً در کنار غذاهای فست فودی مانند همبرگر، هات داگ و مرغ سوخاری سرو می‌شود.

مواد لازم:

* ۳ عدد سیب زمینی متوسط

* ۱ قاشق غذاخوری کره

* ادویه‌جات دلخواه (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز)

* ۱ قاشق چایخوری حریره سیر یا ۱ حبه سیر له یا رنده شده

* ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

* نصف پیمانه پودر سوخاری

* بطری نوشابه خالی (سایز کوچک)

* نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خرد کنید.

۲. کره را در تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کنید.

۳. ادویه‌جات را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌جات بلند شود.

۴. سیر را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.

۵. جعفری خرد شده را به مایه کره اضافه کنید و هم بزنید.

۶. سیب زمینی‌های خرد شده را در مایه کره آغشته کنید.

۷. سیب زمینی‌های آغشته به مایه کره را در پودر سوخاری بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند.

۸. بطری نوشابه را در مرکز سینی فر قرار دهید و سیب زمینی‌های سوخاری را به دور بطری بچینید.

۹. سینی فر را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی‌ها طلایی رنگ شوند.

۱۰. سیب زمینی‌های سوخاری را از فر خارج کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

بیشتر بخوانید  پرسپولیس صدرنشین بازار نقل و انتقالات

نکات:

* برای اینکه سیب زمینی‌های سوخاری شما تردتر شوند، می‌توانید قبل از قرار دادن آنها در فر، مایه کره را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

* می‌توانید به جای بطری نوشابه، از قالب‌های مخصوص سیب زمینی سوخاری استفاده کنید.

* می‌توانید به مایه کره، پنیر پیتزا اضافه کنید تا سیب زمینی‌های سوخاری شما طعمی متفاوت داشته باشند.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید