سه ماه پس از توهین یک افسر پلیس به یک جانباز با ویلچر چرخدار بابلسری ، فیلم دیگری با رفتارهای تاسف بارتر از مأموران دادگاه و نیروی انتظامی که با یک جانباز تحرک شیمیایی و جسمی کار می کردند در فضای مجازی در تهران منتشر شد.
به گزارش ایسنا ، روزنامه “اعتماد” نیز می نویسد: در ویدئوی کوتاهی که 5 روز پیش توسط ساکنان آپارتمان محل زندگی این جانباز در شبکه های اجتماعی منتشر شد ، مأموران پلیس از کلانتری در خیابان نبراد 132 به همراه افراد شخصی لباس ، این جانباز بدنی – حرکت و فلج هر دو پا از داخل خانه به ماشین پلیس ، روی زمین و در پیاده رو مجبور می شود تا زمانی که جانباز نتواند از جای خود بایستد و سپس با زور به داخل ماشین پلیس فشار می آید.
تصاویر منتشر شده در فضای مجازی به قدری دردناک است که فقط یک س raال را به ذهن متبادر می کند: کدام ضابط قضایی و مأمور اجرای قانون ، با چه مجوزی و طبق کدام قانون و بخشنامه و بعد از چه جرمی غیرقابل گذشت این سطح از توهین به یک شهروند را مجاز می دانند؟ و یک جانباز در حالی که تأکید مقامات عالی رتبه انتظامی و قضایی در کشور حفظ کرامت همه شهروندان و شعارهای حکومتی ، ترویج فرهنگ ایثار و لزوم حفظ کرامت خانواده های شهید است؟
پنج روز پس از انتشار این فیلم در فضای مجازی ، پلیس و دادگستری و همچنین رئیس بنیاد شهید در مورد دلیل این رفتار با معیتبا پناهی ، 55٪ جانباز جسمی ، حرکتی و شیمیایی سکوت کردند.
سه روز پیش ، محمد گفوری ، رئیس اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ ، در بیانیه ای محافظه کارانه گفت: برای پیگیری جدی این اختلال و درمان. “” او با مرتکبان قاطع است. “
اما روز گذشته ، مجریان برنامه “چاپ اول” در شبکه خبر ضمن دعوت بر محکومیت رفتار خشونت آمیز افسران دادگاه با یک جانباز در مقابل اعضای خانواده اش و این توهین فاحش به شخصی که به دلیل به صدمه جدی جسمی ناخواسته ، او حتی قدرت ایستادن روی پاهایشان را نداشت ، آنها توضیحات بیشتری در مورد علت حادثه خواستند ، که غفوری آن را به تفصیل توضیح داد و تأکید کرد که این رفتار توهین آمیز توسط نماینده اختلاف صورت گرفته است هیئت حل و فصل و افسران اجرای قانون. از نفس افتاده ، او به یکی از دوستان خود وکالت نامه کاری می دهد ، اما آن دوست وکالت نامه را به یک وکالت نامه واقعی تبدیل می کند و با همان وکالت نامه ، دو رئیس یک خانه آپارتمانی جانباز در پردیس و منطقه 15 تهران. مدتی بعد ، همان دوست درگذشت و اکنون خریدار اصلی می خواهد از این حق استفاده کند و می خواهد مال خود را بدست آورد که دادگاه نیز در نظر گرفت و در مورد آن رای داد. بر اساس این حکم ، مجریان نماینده شورای حل اختلاف و مأموران اجرای قانون بودند که از خانه این جانباز بازدید کردند. این رفتار کارکنان دادگاه از نظر ما محکوم است و خصوصاً اینکه محل سکونت این جانباز 70 متر با ساختمان اداری بنیاد شهید فاصله داشت و آنها می توانند با همکاری بنیاد شهید از این مشکل جلوگیری کنند ، همانطور که 5 تا 6 بار این کار را کردیم در حین عمل. ما درخواست تأخیر کردیم و تخلیه خانه را به تعویق انداختیم تا بتوانیم از طریق دادگاه ها شکایت مناسبی علیه این جانباز ارائه دهیم. متأسفانه این بار بدون موافقت بنیاد ، رئیس دادگاه و نماینده شورای حل اختلاف به منزل این جانباز رفتند. “این رفتار بسیار زشتی است.”
تا به امروز ، مجریان قانون و دادگستری در قبال این توهین آشکار سکوت اختیار کرده اند و حتی سعید اوحدی ، رئیس بنیاد شهید که سه ماه پیش توهین یک افسر پلیس به یک جانباز بابلسری را تحت تعقیب قرار داده بود ، این توهین را محکوم کرد. گافوری گفت: “ما انتظار داریم كه با عاملان این حادثه برخورد كنیم و همچنان برای جلوگیری از تخلیه خانه این جانباز و برخورد با عاملان این امر ادامه داریم.”
انتهای پیام