مواد لازم :
نصف فنجان پیاز خرد شده
نصف فنجان کرفس خرد شده
نصف فنجان فلفل سبز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
3 قاشق سوپ خوری کره
3 تا 4 قاشق سوپ خوری آرد
دو و نیم فنجان آب مرغ
5 فنجان شیر
یک فنجان خامه رقیق
یک فنجان کره بادام زمینی
2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق سوپ خوری سس سویا
بادام زمینی خرد شده برای تزیین
طرز تهیه :
پیاز ، کرفس ، فلفل سبز و سیر را در کره سرخ کنید تا پیازها شفاف شوند . آرد را به آن افزوده و به مدت 2 تا 3 دقیقه آن را تفت دهید . بتدریج آب و شیر را به آن اضافه کنید و آن را به جوش آورید . کره بادام زمینی ، سس سویا و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و پس از هم زدن ، حرارت را کم کنید تا به مدت 15 دقیقه به آرامی پخته شود . سوپ را داغ و روی آن بادام زمینی خرد شده سرو کنید .