مواد لازم :
گوشت گوسفند 1000 گرم
كره 75 گرم
سيب زميني 750 گرم
پياز 75 گرم
نمك قدري
فلفل قدري
طرز تهيه :
يک کيلو گوشت را در سه ليتر آب بپزيد و در ظرف ديگر ، 750 گرم سيب زميني را با آب پخته و پوستش را بکنيد .
آبگوشت را صاف کرده سيب زميني را بصورت پوره در آوريد و آنرا در آبگوشت حل کنيد مواظب باشيد پوره سيب زميني گلوله گلوله نشود . اگر آب آبگوشت کم بود ، قدري آب گرم بآن اضافه کنيد .
مقدار 75 گرم کره را در ظرفي آب کرده و 75 گرم پياز را نازک بريده در آن بريزيد و دو سه دقيقه همش بزنيد و سپس انرا در سوپ ريخته قدري نمک و فلفل بريزيد و بگذاريد سي دقيقه بجوشد . سوپ اماده است .