سوپ سرد هندی



Image مواد لازم :




پياز 2 عدد




كري پاودر 1 قاشق مرباخوري




نارگيل قدري




آب مرغ 5 فنجان




گوجه فرنگي 2 عدد




كره 1 قاشق سوپخوري




آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري




سيب 1 عدد




سير 1 عدد




خامه 1 فنجان




ليمو ترش 1 عدد



طرز تهيه :


پياز را خرد کرده در کره سرخش کنيد . سپس سير و کري پاودر و آرد بآن افزوده آنرا چند دقيقه بپزيد .

آب گوشت مرغ را بآن اپافه کرده سيب و گوجه فرنگي و نارگيل و ليمو ترش در آن بريزيد و سرش را بپوشانيد روي آتش ملايم بپزيد . سپس آن را صاف کرده بگذاريد سرد بشود . قدري خامه شيرين هم رويش بريزيد .


بیشتر بخوانید  ۳ روش متفاوت جهت تهیه راتا مرغ

دیدگاهتان را بنویسید