مواد لازم :
پياز 2 عدد
كري پاودر 1 قاشق مرباخوري
نارگيل قدري
آب مرغ 5 فنجان
گوجه فرنگي 2 عدد
كره 1 قاشق سوپخوري
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
سيب 1 عدد
سير 1 عدد
خامه 1 فنجان
ليمو ترش 1 عدد
طرز تهيه :
پياز را خرد کرده در کره سرخش کنيد . سپس سير و کري پاودر و آرد بآن افزوده آنرا چند دقيقه بپزيد .
آب گوشت مرغ را بآن اپافه کرده سيب و گوجه فرنگي و نارگيل و ليمو ترش در آن بريزيد و سرش را بپوشانيد روي آتش ملايم بپزيد . سپس آن را صاف کرده بگذاريد سرد بشود . قدري خامه شيرين هم رويش بريزيد .