-
طرز تهیه سوپ دایم دنی
عناصر:
- گوشت گوسفند: 300 گرم
- آب گوسفند: دو لیوان به میزان دلخواه
- لوبیا، نخود و عدس: هر کدام یک فنجان
- گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
- ژرمه (بلغور گندم): یک فنجان
- پیاز: نیم کیلو
- روغن زرد محلی: 200 گرم
- نمک سالم، زردچوبه و ادویه های آسیاب شده: به میزان لازم
- آب سالم: به مقدار لازم
روش پختن:
- نخود و لوبیا را با کمی آب میپزیم. پیاز را خرد کرده و با گوشت و زردچوبه و ادویه در روغن تفت دهید و با کمی آب تفت دهید.
- گندم پوست کنده را با کمی آب چند دقیقه می جوشانیم و حدود یک ساعت می گذاریم بماند.
- بعد از آن یوغ، عدس، نخود و لوبیا پخته شده، آب و گوشت را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا نچسبد. وقتی کاملا جا افتاد داخل ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ تزیین کنید.
نظر متخصص تغذیه در مورد سوپ دیما دنی:
- اگر از آب مداد استفاده می کنید، این غذا منبع خوبی از کلسیم و منیزیم مورد نیاز برای رشد و استحکام استخوان است.
- منبع خوبی از آهن است و برای افراد کم خون، دختران نوجوان و زنان باردار بسیار مفید است.
- این ماده غذایی به دلیل وجود انواع حبوبات و گندم دارای مشخصات گلیسمی نسبتاً پایینی است و از نوسانات قند خون در بیماران دیابتی جلوگیری می کند و از این رو غذای مفیدی برای آنها محسوب می شود.