سوپ برش | سوپ قرمز روسی مناسب زمستان



سوپ برش | سوپ برش روسی


یکی از معروف‌ترین سوپ‌های زمستانی، سوپ برش است که اگرچه در اصل به شوروی سابق تعلق دارد ولی در منطقه آذربایجان ایران نیز طبخ شده و بسیار پرطرفدار است. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه سوپ برش روسی با طعم بسیار عالی


مواد لازم جهت تهیه سوپ برش


  • گوشت ماهیچه ۸۰۰ گرم

  • نمک، فلفل به میزان لازم

  • چغندر ۱ عدد

  • هویج ۲ عدد

  • لوبیا سبز ۱۵۰ گرم

  • پیاز ۱ عدد

  • سیب زمینی کوچک ۲ عدد

  • کلم برگ سفید ۸۰۰ گرم

  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

  • خامه ۱۰۰ گرم و ماست ۵۰ گرم


(برای سرو این سوپ در روسیه، از خامه ترش استفاده می‌شود که به علت در دسترس نبودن آن در ایران، می‌توان از ترکیب ماست و خامه یا خامه به تنهایی استفاده نمود)


روش تهیه سوپ برش روسی


  1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود.

  2. نمک و فلفل را پس از پختن به گوشت اضافه می‌کنیم تا گوشت سفت نشود. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب کمی تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه نمایید.

  3. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد نمایید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.

  4. هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه نمایید.

  5. تمامی مواد که پخته شد، نمک را بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.


لذت آشپزی با دلگرم :


در سوپ ها ذرت بریزید _ خواص ذرت برای سلامتی


دستور تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی


طرز تهیه ی سوپ قارچ با طعمی خاص _ سوپ قارچ با خامه


طرز تهیه ی سوپ شیر خوشمزه و دل پذیر


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه کوکی جو پرک، مناسب افراد دیابتی و رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید