سوپ برش



Imageمواد لازم :

گوشت گوسفند 1000 گرم

كلم پيچ قرمز 500 گرم

شويد يا شبت 100 گرم

جعفري ساطوري شده 100 گرم

پياز 1 عدد

نمك قدري

سيب زميني 200 گرم

لبو 100 گرم

سير 2 قاشق سوپخوري

هندوانه 150 گرم

برگ بو 4 عدد

برنج 1 قاشق سوپخوري





طرز تهيه :


گوشت و پياز و برگ بو را بار کرده قدري نمک در آن بريزيد همينکه گوشت نيم پز شد ، کلم و لبو و هويج و سير خرد کرده و برنج را در آن بريزيد و جعفري و شبت را مانند دسته گل ترتيب داده ، ته آنرا با نخ بسته در آن بياويزيد .




پس از اينکه مواد مزبور پخته شد ، يکقاشق آب گوجه فرنگي را در 75 گرم کره ، سرخ کنيد و يک دانه فلفل قرمز در آن بريزيد . سپس سيب زميني را ريخته و سبزي دسته کرده و گوشت و استخوان را بيرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوري بکشيد .

سپس 255 گرم خامه ترش را زده در سوپخوري بريزيد و آنرا سر سفره بياوريد .


بیشتر بخوانید  موز قرمز چه فوایدی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید