مواد لازم :
پنير گروير 100 گرم
سيب زميني 750 گرم
تخم مرغ 6 عدد
كره 100 گرم
نمك قدري
طرز تهيه :
ابتدا سيب زميني را ميپزيم و پوست ميگيريم و از چرخ رد ميکنيم ، بعد فر را با حرارت 400 درجه گرم و ته ظرف متناسبي را چرب ميکنيم ، انگاه کره را در سيب زميني چرخ کرده که بايد گرم باشد حل ميکنيم و کمي نمک بآن اضافه مي نمائيم بعد زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميسازيم و زرده را خوب ميزنيم و سفيده را هم جداگانه آنقدر ميزنيم که کاملا سفت شود و از تخم مرغ زني نريزد
بعد زرده و سفيده را مخلوط و کمي نمک به آن اضافه ميکنيم . بعد مايه سيب زميني را که کمي سرد شده است داخل تخم مرغ مي نمائيم و مايه را در ظرف ميريزيم ، بايد سر ظرف بقدر يکي دو سانتيمتر خالي بماند
روي آنرا پنير رنده شده ميپاشيم و ظرف را ميگذاريم کف فر تا با حرارت 350 درجه سه ربع ساعت بماند ، در اين مدت در فر را باز نمي کنيم تا سوفله پف کند و روي آن کمي طلائي شود و بلافاصله هم سر ميز بايد برده شود.