حمید سوریان در مصاحبه با خبرنگار ورزشی آژانس تسنیموی درباره اهمیت کسب مدال المپیک گفت: در همه دنیا بازی های المپیک با سایر مسابقات و ورزش ها متفاوت است ، رویدادی که در بالاترین سطح ممکن برگزار می شود. کل دنیا هزینه مدال المپیک را پرداخت می کند و همه قهرمانان با برنامه ریزی آماده مسابقات می شوند.
وی پس از تجربه سه المپیک مختلف به عنوان کشتی گیر در سال های 2008 ، 2012. و 2016 گفت: “اولین تجربه من در سال 2008 بود ، زمانی که سه مدال طلای جهان را به دست آوردم و در 23 سالگی به چین رفتم ، اما ممکن است این محیط را درک کنم.” من این کار را نکردم و شاید باید کمک می کردم تا حمید سوریان با درک و درایت بیشتری در المپیک شرکت کند. من مبارزه حساس با حریف روسی را به بی عدالتی ، تصادف یا سهل انگاری خودم واگذار کردم و سپس نتوانستم به هوش بیایم و دستم به مدال نرسید. برای المپیک 2012 ، چهار سال با تمرکز کامل تمرین کردم. پس از المپیک 2008 ، محمد بنا مسئولیت تیم ملی را بر عهده گرفت و نتیجه برنامه چهار ساله ما سه مدال طلای المپیک بود.
سوریان با اشاره به اتفاقاتی که مانع کسب مدال در بازی های المپیک 2016 ریو شد ، خاطرنشان کرد: در سال 2016 بی ثباتی تیم کشتی را نیز تحت تأثیر قرار داد. شش یا هفت کارمند در یک دوره چهار ساله نقل مکان کردند. متأسفانه با این بی ثباتی نتوانستیم به نتیجه قابل قبولی برسیم. 9 ماه مانده به المپیک ، محمد بنا هدایت تیم را بر عهده گرفت و ما سرانجام دو مدال برنز از کاظم رضایی و سعید عبدولی گرفتیم.
نایب رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرد: تجربه من از بازی های المپیک این است که اگرچه مسابقات المپیک دشوار است ، اما این مسابقات راحتی خاص خود را دارد. در سال 2012 از نظر روحی و جسمی کاملاً مناسب بودم و وقتی با این سطح از آموزش به ریو رفتم افراد کمتری در المپیک شرکت کردند و فقط 16 نفر سهمیه گرفتند. تعدادی از شانس ها به قاره ها تعلق دارد و کسی که در کشتی و رقابت در بالاترین سطح باشد در نهایت برای کسب مدال با دو حریف سر سخت مبارزه می کند.
وی ادامه داد: فرزندان ما توانایی رقابت خوب با دو رقیب را دارند بنابراین با تمام سختی های محیط المپیک اگر کسی از نظر روحی و جسمی آمادگی خوبی داشته باشد می تواند مدال خوبی کسب کند. البته طلای المپیک با سایر مدال ها تفاوت دارد زیرا رده بندی تیمی کشورها با طلا اندازه گیری می شود. به همین دلیل همه برای رنگارنگ ترین مدال تلاش می کنند و همه اینها کار را دشوار می کند.
سوریان با تأکید بر اینکه در این مدت این مبارزه با ثبات فنی نسبتاً خوبی روبرو بود ، اظهار داشت: برای المپیک 2020 ما با ثبات 2.5 ساله کادر فنی تیم های ملی روبرو بودیم و آنها با تلاش فراوان تیم آماده سازی را دنبال کردند و برداشت من این است که شرایط تیم خوب است. اگر خدا به فرزندان توفیق داده باشد ، خداوند باید به مردم عزیز در نماز نیز کمک کند.
قهرمان المپیک 2012 لندن در مورد نگرش خود به المپیک توضیح داد: “چشم انداز این المپیک به دلیل تاجگذاری کمی با سایر المپیک ها متفاوت است.” در حال حاضر رقابت چندانی در جهان وجود ندارد و اطلاعات کاملی در مورد نحوه آماده سازی جنگنده های برجسته جهان وجود ندارد. من به فرزندان خودمان اعتقاد دارم که سخت کار می کنند. تاج تهدید بزرگی برای ورزش جهانی بود ، اما این مبارزه این امکان را فراهم کرد و طی هشت ماه گذشته من از نزدیک دیدم که چگونه شرایط حضور در اردوهای تیم ملی را ایجاد می کنم ، ضمن اینکه به پروتکل های بهداشتی و قرنطینه ادامه می دهم. المپیک را دنبال کنید و اکنون تیم در شرایط خوبی قرار دارد و همه چیز به روز مسابقه و تلاش و شجاعت بچه ها بستگی دارد. هس می گوید ما نتیجه خوبی خواهیم گرفت.
وی به مناسبت خداحافظی با رفیق مشهور روسی خود رومن ولاسوف گفت: “ولاسوف یک قهرمان بزرگ است که همه چیز در بعد قهرمانی است.” او علاوه بر دو مدال ارزشمند المپیک ، یک قهرمان دلسوز و با اخلاق است که احساس می کنم طرفداران کشتی ما همیشه او را دوست داشته و او را تحسین کرده اند. در هر صورت دنیای پهلوانی به عنوان نقطه شروع زمان خداحافظی است. زمانی که ولاسوف می جنگید با تیم ملی فرانسه در بلغارستان بودم و پس از باخت وقتی روی تشک نشسته بود ، از او بسیار ناراحت شدم. بعداً ، وقتی شنیدم که او از دنیای قهرمانی خداحافظی کرده است. این آسیاب نوبت است و در پایان باید دستور به جوانان داده شود.
حمید سوریان گفت: “وقتی ولاسوف روی تشک نشست ، من خودم را در المپیک ریو به یاد آوردم.” – این صحنه مرا به یاد لحظات سختم در ریو انداخت که روی تشک نشستم. البته اینها از جمله لحظات ورزش قهرمان است. در ورزش این گفته وجود دارد که ورزشکاران دو بار می میرند ، اما من اینطور فکر نمی کنم. خداحافظی از ورزش قهرمانی شیرینی خود را دارد و بخشی از زندگی است. مدتی این ورزشکار موفق می شود و مردم خوشحال می شوند و این ورزشکار از مدال و خوشحالی مردم خوشحال است اما با شکست هم خودش ناراحت می شود و هم کسانی که او را دوست دارند. به نظر من تلخی و شیرینی دنیای قهرمانی هر دو معنی دارد.
“شما به عنوان شاگرد خلف محمد بنا ، که رابطه پدر و پسری او مسلط است ، برای المپیک که ممکن است آخرین المپیک در دوران مربیگری او باشد ، چه نتیجه ای را پیش بینی می کنید؟” بگذارید توها با خود بگوید که آیا توکیو باعث خواهد شد که وی اینگونه باشد. آخرین المپیک بانا ، اما آنچه مشخص است این است که محمد بنا کار خود را به خوبی می داند. رکوردی که از خود به جا گذاشته توانایی های او را نشان می دهد. من برای او بهترین نتیجه را آرزو می کنم و او نتیجه تلاش های روزمره خود را بدست خواهد آورد. البته نتیجه بازی های المپیک لندن معجزه ای بود که برای هر تیمی بسیار کم اتفاق می افتد ، حتی برای کشورهایی که در جهان کشتی از ما جلوتر هستند و هستند.
در پایان ، حمید سوریان گفت: “به طور کلی ، من بیشتر از ریو نسبت به توکیو خوش بین هستم.” آن زمان زمان کمی وجود داشت و محمد بنا تنها 9 ماه داشت اما او با وجود چهار سال کار در المپیک لندن ، اکنون دو سال و نیم در تیم کار کرده است. امیدوارم همه این تلاش ها در توکیو به ثمر بنشیند و انشاالله بچه ها نتیجه خوبی بگیرند و مردم با مدال های خود خوشحال شوند.
انتهای پیام /