به گزارش شمانیوز؛ این سمینارها با هدف افزایش سطح دانش نمایشگاه و بهره مندی جامعه مهندسین، اندیشمندان و علاقه مندان فنی صنعت خودرو از 7 تا 30 اردیبهشت ماه به مدت چهار روز برگزار می شود.
بهروز احمدزاده معاون پژوهشی ایران خودرو و مسئول برگزاری سمینارهای مذکور با اشاره به اینکه برگزاری دوره های آموزشی فنی و تخصصی جهت اطلاع رسانی و افزایش بار علمی بازدیدکنندگان در نمایشگاه های خودرو کشور بی سابقه است، گفت: مهندسان و کارشناسان ایران پژوهشی مرکز با توجه به اهمیت استانداردهای ایمنی، خودروها سعی می کنند بازدیدکنندگان و علاقه مندان را با فرآیند تست و اعتبارسنجی (اخذ تاییدیه) خودروها آشنا کنند.
وی افزود: آزمایشات خودرو اساسا منجر به تایید نهایی و پس از آن اخذ مجوز شماره گذاری و همچنین تایید سازمان محیط زیست می شود.در خصوص این تست ها قسمت دیگری نیز وجود دارد که به استانداردهای اجباری و قانونی اشاره دارد که باید رعایت شود. مورد احترام خودروسازان
وی با اشاره به اینکه الزامات مذکور به استانداردهای 85 گانه معروف است، گفت: داشتن این نوع استاندارد برای شماره گذاری خودروهای سریال ضروری است. بدین ترتیب خودروهای سنگین 85 تست و خودروهای سبک 72 تست برای اخذ مجوزهای لازم انجام می دهند.
احمدزاده افزود: در کنار استانداردهای 85 گانه، بخش مهمی از استاندارد که به الزام کارخانه معروف است، تکلیف قانونی ندارد و تعداد آنها به بیش از 200 تست خودرو می رسد که هر خودروساز، محصول خود را با ویژگی ها و شرایط اقلیمی تطبیق می دهد. به آن اختصاص داده شده است. در مورد قطعات اما بیش از صد هزار تست در حال انجام است و روند طولانی تر است. این نشان دهنده پیچیدگی طراحی و اعتبار سنجی خودرو در مقایسه با سایر محصولات است.
گفتنی است خودرو تارا با قرار دادن تجهیزات تست بر روی آن در سمینارها به نمایش گذاشته می شود تا کارشناسان و علاقه مندان با فیزیک تست خودرو آشنا شوند. همچنین با توجه به اهمیت استانداردهای ایمنی، تست هایی مانند استحکام کمربند ایمنی، تبخیر و آب شدن، کیسه هوا و در نهایت تست دینامیک رانندگی و فرمان مربوط به فرمان و ترمز در قالب سمینار ارائه شد.
Ecopress