سمپوزیوم ملی مجسمه های فلزی در یاسوج پایان یافت



اگرچه به دلایل مختلف که مهمترین آنها کمبود اعتبار است ، فعالیتهای عمرانی در یاسوج طی سالهای اخیر خیلی نشان نداده است ، اما در زمینه زیبایی بصری و خلاقیت هنری ، گامهایی در یاسوج برداشته شده است که معروف به پایتخت طبیعی ایران. یک شروع امیدوار کننده باشید. خصوصاً اینکه در سالهای اخیر مهمترین میادین این شهر با نمادها و عناصری فاقد جذابیتهای هنری و بصری اشغال شده است. عناصری که اکثر آنها یا خالی هستند ، مکان نامناسبی دارند یا بدون توجه به محیط اطرافشان طراحی شده اند. طراحی یک نماد یا عنصر ، رنگ ، ماده ، طرح ، بافت ، اعداد ، حروف ، قاب ، ظرف ، ظرف ، پس زمینه ، زمینه فرهنگی ، علاقه مصرف کننده و همه عناصر باید ترکیب شوند و همه در خدمت یک پیام یا معنی هستند. البته این امر به دلیل دیدگاه کاملاً متمدنانه مدیریت شهری در مورد مسائل شهر نوپای یاسوج محقق نشد.

اما داستان استفاده از ظاهر و ایده هنرمندان در شهر یاسوج ، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ، به یک تفاهم نامه تفاهم نامه سه سال پیش بین شهرداری یاسوج و استان برمی گردد. مرکز هنر .

بسیاری از هنرمندان ، معماران و شهرسازان در امضای تفاهم نامه در هتل آزادی یاسوج حضور داشتند و آنها اغلب فکر می کردند که این یکی از نمایش هایی است که باید فقط در پنجره هر دو دستگاه ضبط شود ، اما بر خلاف قبل . تا کنون ، سه رویداد مهم ، نقاشی و نقاشی در زیرساخت های شرکت های خدماتی مانند برق ، تلفن و موارد دیگر. در شهر ، جشنواره نقاشی دیواری و سمپوزیوم ملی مجسمه سازی فلز نشان داده است که آشتی بین دولت شهر و هنرمندان فراتر از کاغذ چیز خوبی است. دوره واگذاری طراحی و ساخت عناصر و نمادهای شهر یاسوج به هنرمندان خارجی به پایان رسیده است و شاید مهمترین نشانه تغییر نمای شهر و شهروندان آن حضور بسیاری از مسئولان استانی از جمله پژمان نیک باشد. اقبالی ، مدیر عامل راه و شهرسازی ، آذرسفائینیا ، معاون فرماندار ، پیرسبازی ، مدیر كل فرهنگ و جهت یابی اسلامی ، فضل الله آذرفرد ، مدیر كل امور عشایر ، محمد یزدان پناه ، مدیر بهداشت و درمان شهرستان بویراحمد رهبران انجمن هنری هستند كه ممكن است نشانگر تغییر دیدگاه از یک مدنی به فرهنگی و هنری است.

بیشتر بخوانید  دیدار احمد مرادی با معاون پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان / بررسی راهکارهای کاهش تلفات جاده ای

از همه مهمتر ، برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی باعث افزایش انتظارات و حساسیت شهروندان نسبت به خدمات پیرامونی می شود و البته هنرمندان را از انفعال ناشی از بی مهری مدیران به مقوله های هنری دور می کند. اما در این میان ، نباید چند سوال را فراموش کنیم. ابتدا شهر یاسوج جوان است و این موضوعی است که مدیر هنری استان در پایان نشست هم اندیشی عنوان کرد و گفت: شهر یاسوج در روال منطقی و به دلیل شرایط خاص تاریخی و رشد سریع ایجاد نشده است. ، زیرساخت اصلی فرهنگی ایجاد نشده است.

محمد شریف اسلامی افزود: زیباسازی شهر تنها تعهد شهرداری نیست و همه باید در زیباسازی شهر نقش داشته باشیم و سعی کنیم این شهر را به بهترین شکل برای آینده ارائه دهیم.

اسلامی با اشاره به آتش سوزی در جنگل های بلوط زاگرس گفت: حفاظت از منابع خدادادی نیز باید به یک فرهنگ تبدیل شود و نباید اجازه دهیم طبیعت از بین برود ، زیرا احیای چنین طبیعتی آسان نیست.

نکته دیگر پذیرش آثار تولید شده توسط هنرمندان در نزد شهروندان یاسوجی است که شهردار یاسوج در مورد آن گفت: “کارهای خوبی از این جشنواره بر جای مانده و مردم یاسوج کیش دوست هستند و قطعاً انجام خواهند داد بنابراین این رویداد را فراموش نکنید. “

نستان مقدم افزود: بین ذهن هنرمندان و آهن سخت بحث و جدال شدیدی به وجود آمد و نتیجه آن ارزشمند است و شهرداری از این آثار استفاده می کند و آنها را در معرض دید مردم مناطق مختلف شهر قرار می دهد.

بیشتر بخوانید  گیاهان هم می‌توانند به سرطان مبتلا شوند!

اگرچه قرار بود کارها در چهاردهمین روز سمپوزیوم ملی مجسمه های فلزی تکمیل و به شهرداری یاسوج تحویل داده شود ، علی رغم تلاش گروه های هنری برای رنگ آمیزی مجسمه ها ، مجسمه ها ناتمام ماندند.

هنرمندان کار خود را انجام داده اند. اکنون شهرداری و مدیریت شهری می توانند با قرار دادن صحیح این مجسمه ها در میادین شهر به این آثار ارزش افزوده دهند.

مجسمه سازی شهری می تواند بخشی از یک عنصر و نماد شهری باشد و گاهی فقط یک مجسمه است که می تواند به عنوان یک اثر هنری ارزش گذاری شود. گاهی ممکن است این یک اثر هنری نباشد ، بلکه توسط هنرمندان یا تندیس های افراد و چهره ها ساخته شده باشد. این مجسمه ها به طور صریح مخاطبان را به معنای مورد نظر طراحان سوق می دهند ، زیرا برای عموم مردم در نظر گرفته شده اند. آنها ممکن است از پیچیدگی های هنری آگاهی نداشته باشند ، اما این بدان معنا نیست که حرفی برای گفتن ندارند ، زیرا در غیر این صورت عملکرد اساسی یکسانی نخواهند داشت ، یعنی. زیبایی بصری ، و منجر به سردرگمی بصری در چشم انداز شهری خواهد شد.

155 اثر از 22 استان کشور به دبیرخانه سمپوزیوم ملی مجسمه های فلزی ارسال شد که در نهایت 14 اثر انتخاب شد و طراحی و ساخت این مجسمه ها از 9 تا 22 ژوئیه در یاسوج انجام شد.

به گفته مدیران شهری ، شهر یاسوج و حومه بیش از 260،000 نفر جمعیت دارد و با توجه به رشد حومه در اطراف آن ، لازم است فضاهای عمومی آن به گونه ای طراحی شود که باعث ایجاد طراوت ، امید ، نشاط و زیبایی شود. به سوی شهر.

بیشتر بخوانید  نرخ تورم مسکن در تهران اعلام شد

دیدگاهتان را بنویسید