مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سس قند

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


كره 100 گرم


گشنيز 1 قاشق سوپخوري


آب 1 فنجان


فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوري


آب ليموترش 0.5 فنجان


نمك قدري



طرز تهيه :


کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم بهمراه تخم گشنيز بو داده نرم قدري نمک داخل آن ريخته يک گيلاس آب و يا آب گوشت و نيم استکان آبليمو بآن مخلوط نموده آن را 15 دقيقه هم بزنيد و سپس سر سفره ببريد .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *