سس سالاد سزار رو با فرمول رستورانی درست کن! | طرز تهیه سس سالاد سزار + آموزش سالاد سزار


سس سالاد سزار رو با فرمول رستورانی درست کن! 

سس سالاد سزار یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین سس‌هایی است که می‌توانید آن را با روش‌های مختلف درست کنید سپس همراه با سالادهای متنوع و فینگر فودهای خوش طعم و پرطرفدار استفاده کنید، سس سالاد سزار از پرطرفدارترین سس‌ها است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سس سالاد سزار در ادامه با سایت 55آنلاین همراه باشید.














مواد لازم مقدار مواد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
نمک ۱ پینچ
آب ۲ قاشق غدا خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سس سالاد سزار

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ‌ها را بشکنید و زرده و سفیده آن‌ها را از هم جدا کنید، بعد زرده تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف مناسب بریزید سپس زرده‌ها را با همزن دستی به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها کاملاً صاف و یکدست شود.

مرحله دوم

بهتر است مقدار کمی سرکه به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کنید، سپس خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، اضافه کردن سرکه موجب می‌شود که بوی زهم تخم مرغ‌ها کاملاً از بین برود، در نهایت کیفیت، عطر و طعم سس بهتر می‌شود.

مرحله سوم

سپس مقداری سس خردل به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند حالا مقداری سرکه بالزامیک روی مواد بریزید بعد دوباره کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عطر و طعم سرکه بالزامیک به خورد مواد برود.

مرحله چهارم

بعد از آن یک حبه سیر را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید سپس سیر رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر سیر در مخلوط پخش شود حالا یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و از وسط برش بزنید و نصف کنید.

مرحله پنجم

سپس آب لیمو ترش را بگیرید و به مخلوط مواد سس اضافه کنید، بعد از آن مخلوط را هم بزنید تا بافت آن کمی رقیق‌تر شود و طعم لیمو ترش به خورد مواد برود حالا مقدار کمی نمک هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

حالا باید مقداری روغن زیتون به مواد اضافه کنید که این کار را بهتر است در سه مرحله و کم کم انجام دهید، هر بار بعد از اضافه کردن روغن زیتون مخلوط را با همزن دستی خوب هم بزنید تا روغن با مواد کاملاً مخلوط و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله هفتم

بعد از این که همه روغن زیتون را به مواد اضافه کردید و با هم ترکیب شدند سپس در حالی که مخلوط مواد را هم می‌زنید مقداری پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود.

مرحله هشتم

سپس کمی هم آب به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده رقیق‌تر شود حالا کمی فلفل سیاه به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم فلفل کاملاً به خورد مواد سس برود و بافت مخلوط تشکیل شده کرم مانند و یکدست شود.

مرحله نهم

حالا روی ظرف سس را با سلفون یا نایلون بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سس سزار کاملاً جا بیفتد و عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود بعد از این زمان سس را از داخل یخچال بیرون بیاورید و دوباره آن را کمی هم بزنید.

مرحله دهم

بعد مقداری کاهو را که از قبل تمیز شسته‌اید در اندازه‌های کوچک خرد کنید و روی آن مقداری نان تست گریل شده که در اندازه‌های کوچک خرد شده‌اند بریزید همینطور مقداری زیتون را بدون هسته کنید و به مواد سالاد سزار اضافه کنید و روی آن بریزید.

مرحله یازدهم

سپس مقداری مرغ گریل شده را به شکل نواری و باریک برش بزنید و روی کاهوها بچینید در آخر سس سالاد سزار را که یکی از خوش طعم‌ترین سس‌ها است روی سالاد بریزید و آن را به عنوان یک پیش غذای شیک و خوش طعم برای پذیرایی سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید  خسارت خشکسالی ۳ برابر سیلاب بوده است/ ضرورت تکمیل سدهای لرستان - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

دیدگاهتان را بنویسید