سس بشامل



Imageمواد لازم :


شير هموژنيزه 500 گرم


پياز 50 گرم


آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري


كره 37.5 گرم


نعناع 100 فنجان



طرز تهيه :


پيازها را خيلي ريز خرد کرده با ربع سير کره مخلوط کنيد . شير را جوشانيده نصف آن را گرم گرم روي پيازها بريزيد و نمک و فلفل و سپس جوز هندي و برگهاي معطر را با آن مخلوط کنيد و تا ده دقيقه زير آتش ملايم بپزيد .


آنگاه مخلوط مزبور را از الک نرم گذرانده بقيه کره را در قابلمه آب نموده آرد را کمي در آن سرخ کرده ، باقي مانده شير را کم کم با آن مخلوط کنيد و مجددا روي آتش بگذاريد تا 10 دقيقه بجوشد .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی حلوای مقوی با شیره ی انگور

دیدگاهتان را بنویسید