سس ایتالیایی



Imageمواد لازم :


پياز 2 فنجان


آب گوجه فرنگي 2 فنجان


سير 3 عدد


آب گوشت 2 فنجان


برگ دهمست 1 عدد


برگ بو 0.5 قاشق مرباخوري


رب گوجه فرنگي 3 فنجان


فلفل سياه 0.5 قاشق مرباخوري


نمك 0.5 قاشق مرباخوري



طرز تهيه :


پياز و سير را در روغن زيتون سرخ کنيد تا قهوه اي رنگ شود ، آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سياه را بر آن افزوده روي آتش بگذاريد و تا دو ساعت مدام هم بزنيد .


در صورت لزوم مجددا آب به آن اضافه کنيد . سپس برگ بو را در آن ريخته تا 15 دقيقه ديگر سس را بپزيد تا خوب سفت شود .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه 2 مدل کمپوت آلبالو دسر تابستانی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید