مواد لازم :
پياز 2 فنجان
آب گوجه فرنگي 2 فنجان
سير 3 عدد
آب گوشت 2 فنجان
برگ دهمست 1 عدد
برگ بو 0.5 قاشق مرباخوري
رب گوجه فرنگي 3 فنجان
فلفل سياه 0.5 قاشق مرباخوري
نمك 0.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
پياز و سير را در روغن زيتون سرخ کنيد تا قهوه اي رنگ شود ، آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سياه را بر آن افزوده روي آتش بگذاريد و تا دو ساعت مدام هم بزنيد .
در صورت لزوم مجددا آب به آن اضافه کنيد . سپس برگ بو را در آن ريخته تا 15 دقيقه ديگر سس را بپزيد تا خوب سفت شود .