مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سردی ترشی رو اینطوری از بین ببر! | میدونی سردی بیش از حد برای بدن ضرر داره؟ +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


سردی ترشی رو اینطوری از بین ببر! 

 

در طب سنتی، به برخی از غذاها و نوشیدنی ها “سردی” نسبت داده می شود که ترشی یکی از آنهاست.برخی افراد معتقدند که مصرف زیاد ترشی می تواند برای سلامتی، به خصوص برای افرادی که طبع سردی دارند، مضر باشد.

برای گرفتن سردی ترشی، روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید. 

روش‌های سنتی:

  استفاده از سبزیجات معطر: 

    * اضافه کردن نعناع، ترخون، ریحان و شوید به ترشی، به خنثی کردن سردی آن کمک می‌کند. 

    * می‌توانید از این سبزیجات به صورت تازه یا خشک شده استفاده کنید.

  افزودن ادویه‌های گرم: 

    * اضافه کردن ادویه‌هایی مانند زردچوبه، زنجبیل، هل، فلفل سیاه و گل محمدی به ترشی، طبع آن را گرم می‌کند.

    * مقدار این ادویه‌ها را می‌توانید به سلیقه خودتان تنظیم کنید.

  استفاده از سرکه طبیعی: 

    * استفاده از سرکه‌های طبیعی و سنتی مانند سرکه سیب، سرکه انگور و سرکه خرما به جای سرکه‌های صنعتی، به کاهش سردی ترشی کمک می‌کند.

  کاهش زمان نگهداری: 

    * هرچه مدت زمان نگهداری ترشی بیشتر باشد، سردی آن نیز بیشتر می‌شود. 

    * سعی کنید ترشی را در یخچال نگهداری کرده و در مدت زمان کوتاهی مصرف کنید.

مواد لازم 

گلپر : ۱۰۰ گرم

تخم گشنیز : ۱۰۰ گرم

دارچین : ۱۰ گرم

زیره سیاه : ۵۰ گرم

فلفل سیاه : ۷۰ گرم

فلفل قرمز : ۲۰ گرم

نعناع خشک : ۳۰ گرم

جعفری خشک : ۴۰ گرم

میخک : ۵ گرم

* استفاده از آبلیمو: 

    * به جای استفاده از سرکه، می‌توانید از آبلیمو در تهیه ترشی استفاده کنید. 

بیشتر بخوانید  فال حافظ روزانه سه شنبه 28 فروردین 1403 با معنی و تفسیر دقیق

    * آبلیمو طبع گرم‌تری نسبت به سرکه دارد.

* استفاده از عسل: 

    * اضافه کردن کمی عسل به ترشی، می‌تواند به متعادل شدن طبع آن کمک کند.

نکات:

* اگر ترشی شما خیلی سرد است، می‌توانید از چند روش به طور همزمان استفاده کنید.

* قبل از مصرف ترشی، آن را با کمی آب گرم مخلوط کنید تا سردی آن گرفته شود.

* افراد با طبع سرد باید در مصرف ترشی احتیاط کنند و از مصرف زیاد آن خودداری کنند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *