ستاد استهلال عید فطر ۱۴۰۲ را اعلام کرد
عید سعید فطر یکی از مهمترین اعیاد است که مسلمانان در سراسر جهان آن را جشن می گیرند. پایان ماه رمضان، ماه مبارک روزه و نماز است. این جشن با شور و شوق و شادی فراوان برگزار می شود و زمانی است که مسلمانان با خانواده و دوستان گرد هم می آیند تا در جشن ها شرکت کنند.
اعلام عید سعید فطر با رویت ماه نو است. این کار توسط گروهی از افرادی انجام می شود که به عنوان ستاد استهلال عید فطر و دیده بان ماه تعیین شده اند. روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان به دنبال ماه نو می گردند و اگر آن را دیدند اعلام می کنند که فردای آن روز عید فطر خواهد بود.
این اطلاعیه از طرق مختلف مانند رادیو، تلویزیون، روزنامه و شبکه های اجتماعی انجام می شود. مساجد نیز نقش مهمی در اعلام عید فطر به جماعات خود دارند. امام یا رهبر دینی در نماز جمعه یا از راه های دیگر مانند ایمیل یا پیامک اطلاعیه می دهد.
پس از اعلام این خبر، مقدمات عید فطر به طور جدی آغاز می شود. مسلمانان خانه های خود را تمیز می کنند و غذاهای ویژه ای را برای این جشن آماده می کنند. آنها همچنین برای عزیزان خود لباس و هدایایی جدید می خرند.
در روز عید فطر، مسلمانان صبح زود از خواب بیدار می شوند تا نمازهای مخصوصی را که به نام صلوات عید شناخته می شود، بخوانند. پس از اقامه نماز با آغوش گرفتن و تبریک «عید مبارک» که به معنای «عید مبارک» است، سلام می کنند. سپس خانواده ها دور هم جمع می شوند تا از ضیافتی که تدارک دیده اند لذت ببرند.
عید سعید فطر زمان بخشش، سخاوت و اتحاد مسلمانان است. زمان تفکر در سفر معنوی در ماه رمضان و تجدید تعهد نسبت به زندگی که منعکس کننده ارزش های اسلامی است.
در پایان، عید فطر جشن مهمی است که پایان ماه مبارک رمضان را نشان می دهد. اعلام عید فطر با رویت ماه نو اعلام می شود و زمانی است که مسلمانان با خانواده و دوستان گرد هم آیند تا جشن بگیرند. زمان عفو و بخشش و وحدت میان مسلمانان است.