فیبر رژیمیقسمت هایی از گیاهان در دستگاه گوارش انسان غیرقابل هضم هستند با خوردن سبزیجات می توانیم فیبرهای مورد نظر را وارد بدن کنیم:
مصرف سبزیجات خطر سکته مغزی را کاهش می دهد:
فیبر رژیمیقسمت های غیر قابل هضم گیاهان در دستگاه گوارش انسان قرار دارند، فیبرهای محلول در معده و روده کوچک باعث کاهش جذب مواد مغذی و زمان تخلیه معده می شود که این امر احساس سیری را افزایش می دهد و بر میزان غذای مصرفی تأثیر می گذارد. تخمیر باکتریایی نشاسته مقاوم و فیبر محلول در روده بزرگ همچنین اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولید می کند که از تولید کلسترول در کبد جلوگیری می کند و در نتیجه سطح کلسترول سرم را کاهش می دهد.
مطالعات قبلی نشان داده اند که فیبر غذایی می تواند عوامل خطر سکته مغزی از جمله فشار خون بالا، کلسترول بالا و مقاومت به انسولین را کاهش دهد. در یک مطالعه جدید، محققان نشان دادند که مصرف فیبر خطر سکته را کاهش می دهد.
این مطالعه که در مجله سکته مغزی منتشر شد، به بررسی تأثیر مصرف فیبر در رژیم غذایی و خطر سکته مغزی پرداخت.
در این مطالعه، 8 مطالعه در مورد میزان دریافت فیبر در افراد سالم و شیوع سکته مغزی در ایالات متحده، اروپای شمالی، استرالیا و ژاپن انجام شد. نتایج بر اساس دریافت فیبر غذایی برآورد شد.
بررسی نتایج نشان داد که مصرف فیبر می تواند خطر سکته را کاهش دهد. محققان دریافته اند که به ازای هر 7 گرم افزایش فیبر غذایی، خطر سکته مغزی تا 7 درصد کاهش می یابد. این مقدار فیبر برابر است با دریافت یک واحد حبوبات اضافی یا دو واحد میوه مانند سیب و پرتقال. نتایج این مطالعه همچنین نشان می دهد که اکثر افراد مقدار توصیه شده فیبر 25 گرمی در روز را مصرف نمی کنند، در حالی که مصرف فیبر رژیمی می تواند خطر سکته مغزی را کاهش دهد.
توصیه عملی: خوردن غذاهای غنی از فیبر در رژیم غذایی شما مانند میوه ها، سبزیجات، حبوبات و غلات کامل برای همه، به ویژه افراد چاق، چاق یا پرفشاری خون بسیار مهم است.