ساندویچ گوشت یک گزینه عالی برای عصرانه یا ناهار | طرز تهیه ساندویچ گوشت +ویدئو


 

ساندویچ گوشت یک گزینه عالی برای عصرانه یا ناهار است. این ساندویچ را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای خمیر

* آرد نان فانتزی: ۲ لیوان

* شیر ولرم: ۱/۲ لیوان

* خمیرمایه: ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

* نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

* شکر: ۱/۲ قاشق چایخوری

* روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

* ادویه ایتالیایی یا اویشن (اختیاری)

طرز تهیه خمیر

۱. تمام مواد را به جز شیر با هم مخلوط کنید.

۲. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود.

۳. خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

۴. خمیر را در یک ظرف تمیز قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

۵. خمیر را ۱ ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

مواد میانی

* سس کچاپ و خردل

* پنیر پیتزا

* گوشت چرخکرده

* پیاز داغ

* فلفل دلمه‌ای

* سوسیس و قارچ (اختیاری)

طرز تهیه ساندویچ

۱. خمیر را پس از استراحت به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

۲. هر قسمت خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.

۳. مواد میانی را روی خمیر بریزید و پخش کنید.

۴. خمیر را به صورت رول بپیچید.

۵. رول‌ها را به اندازه دلخواه برش دهید.

۶. سینی فر را چرب کنید و رول‌ها را در آن بچینید.

۷. زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر مخلوط کنید و روی رول‌ها بمالید.

۸. رول‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) بپزید.

بیشتر بخوانید  توییت مهم معاون رئیس‌جمهور در خصوص فیلترینگ+ عکس

نکات

* برای پخت در فر برقی، دما را ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

* برای پخت در تستر، دما را ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۴۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

* برای پخت در سولاردام یا ماکروفر، دما را ۱۶۵ درجه سانتیگراد (۳۳۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

* برای طعم بهتر، می‌توانید به خمیر کمی ادویه اضافه کنید.

* برای طعم بهتر، می‌توانید به مواد میانی کمی سوسیس و قارچ اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید