ساندویچ مغز



Imageمواد لازم :


نان سفيد 2 عدد


مغز 3 عدد


جعفري ساطوري شده قدري


آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري


فلفل قدري


نمك قدري



طرز تهيه :


پوست و رگ وريشه مغز را در آب سرد ميگيريم و ميشوئيم ، بعد مغز پاک شده را با يک ليوان آب و چند شاخه جعفري و يک عدد پياز و کمي نمک و فلفل در ظرفي ميريزيم و ظرف را روي آتش ميگذاريم تا جوش بيايد ، پس از جوش امدن يکربع تا 20 دقيقه براي پختن مغز کافي خواهد بود ، مغز را در صافي ميريزيم تا آب آن کاملا برود و کاملا سرد بشود


مغز را با چنگال له ميکنيم و آب ليمو و نمک و فلفل و جعفري خرد شده را با مغز له شده مخلوط ميکنيم و روي نان بريده شده و قالب زده کمي کره ميماليم و کمي از مايه مغز روي نان قرار ميدهيم و روي مغز را با يک حلقه ليمو ترش و برگ جعفري تزيين ميکنيم .


ممکن است بعد از اينکه مغز کاملا سرد شد آنرا با کارد ورقه ورقه کرد و روي نان قرار داد و چند قطره آب ليمو هم بآن اضافه کرد و با برگ جعفري تزيين نمود و يا مايه مغز را در قيف ريخت و روي نان کره ماليده را بصورت حلقه و يا گل قرار داد.


بیشتر بخوانید  از میگو بگو

دیدگاهتان را بنویسید