ساندویچ جدید برای طبع شما،ساندویچ قارچ و سیر


ساندویچ قارچ و سیر

ساندویچ قارچ و سیر

موادلازم:
* 6 قاشق سوپ‌خوری كره مارگارین
* 2 حبه سیر
* 350 گرم قارچ
* یك عدد نان فرانسوی بزرگ
* چند ساقه جعفری تازه
* نمك و فلفل به میزان لازم

توضیح: مقدار مواد لازم برای 4 نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یك چهارم كاهش دهید.
مدت زمان آماده‌سازی:10 دقیقه
مدت زمان پخت: 10 دقیقه

طرزتهیه:
ـ برای درست كردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا كرده و رنده یا له كنید، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید.

نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه كنید. آخرین كار، خرد كردن جعفری است؛ البته پیش از مراجعه به سبزی‌فروشی و خرید جعفری، سری به فریزر بزنید.

اگر متاهل هستید، به احتمال قوی خانمتان مقداری جعفری خردشده را برای سوپ‌ها فریز كرده است؛ البته به طور قطع طعم و مزه جعفری تازه چیز دیگری است؛ به شرط آنكه بتوانید برگ‌های آن را ریز خرد كنید.

اگر به استفاده از جعفری تازه اصرار دارید، برای خرد كردن جعفری از دستگاه سبزی خردكن استفاده كرده یا جعفری خرد شده را از سوپرماركت نزدیك خانه خریداری كنید.

2 ـ تابه‌ای آماده كنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه كرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

3 ـ سیر داغ را به قارچ‌ها اضافه كنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.

4 ـ برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت 2 تا 3دقیقه تست كنید.

بیشتر بخوانید  14 کاربرد استفاده از نمک دریا برای بدن

5 ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.
حالا هر كدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان كنید.


دیدگاهتان را بنویسید