سالن ها: بیمارستان های تهران در حال پر شدن هستند ، سیستم اجرای کشور مناسب نیست



به گزارش ایرنا ، هال شنبه شب با پخش برنامه زنده تلویزیونی با عنوان “کرونا نهایی و دستورالعمل های بعدی” ، آخرین آمار بیماران ویروسی کرونا را در تهران ذکر کرد و افزود: تعداد کل بیماران کرونر در تهران پذیرفته شده 7 هزار و 640 مورد بود 1844 بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند.

وی گفت: متأسفانه در 24 ساعت گذشته 1300 بیمار جدید کرون پذیرش کردیم که 243 نفر از آنها وخیم بودند و مستقیماً در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند. متأسفانه تعداد دیگری که می تواند نگران کننده باشد بستری شدن 17200 بیمار است. »بیماران سرپایی در 24 ساعت گذشته در تهران از این تعداد 4000 نفر به بخش بهداشت و بیش از 13000 نفر به بخش پزشکی مراجعه کرده اند.

هال گفت: در حال حاضر کلینیک های بیمارستانی و سرپایی در تهران راه اندازی کرده ایم و هر شب بین 1500 تا 2000 بیمار در آنجا در تهران معالجه می شوند.

وی با اشاره به اینکه تخت های بیمارستان در حال پر شدن است ، گفت: “ما در حال ایجاد ظرفیت برای افزودن کیت جدید به بخشهای بیمارستان هستیم ، اما وقتی آخرین آمار را مرور می کردم ، دیدم که 520 بیمار در بخش اورژانس آماده رفتن به بخش اورژانس هستند. . “بنابراین ، پس از خالی شدن تخت ، 520 بیمار که در بخش اورژانس هستند به بیمارستان ها وارد می شوند.

فرمانده قرارگاه کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه در حال افزایش تعداد بخشهای جدید هستیم ، افزود: دوستان ما شهامت و شهامت زیادی نشان داده اند و کارکنان بیمارستانهای تهران شبانه روز برای جلوگیری از بیماریهای کمر در موارد اضطراری بیمارستان کار می کنند. “

وی گفت: با راه اندازی سامانه 6070 ، در تلاش هستیم تا مکانی برای بیماران جدید پیدا کنیم. در مراسم عمومی و عروسی ، مردم روبروی هم قرار می گیرند و هنگام غذا خوردن ماسک خود را برمی دارند که این یک مشکل است. »این امر احتمال بیماری را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید  اطلاعیه مهم درباره سهام عدالت

زالی همچنین با تأکید بر اینکه یک فرد آلوده می تواند ویروس را به طور گسترده گسترش دهد ، افزود: ویروس می تواند بین 14 تا 30 دقیقه در یک محیط بدون تهویه باشد و در برخی موارد در تهران توانستیم ویروس زنده را در فضا پیدا کنیم.

وی گفت: “بسیاری از افرادی که به ما مراجعه می کنند از یک خانواده هستند ، بنابراین خوشه های خانوادگی بسیار خطرناک هستند.”

زالی در ادامه با اشاره به اینکه ما بارها و بارها در فراز و نشیب های بیماری بوده ایم ، افزود: “اگر نتوانیم واکسیناسیون را به درستی انجام دهیم و مراحل آن به درستی انجام نشود ، موج های دیگر را می بینیم ، در موج اول هستیم چندین افت و خیز دارد. “ما به طور سینوسی تجربه می کنیم.

فرمانده ستاد کرونا در کلانشهر تهران گفت: پنجمین صعود از نظر دامنه ، سرعت ، شتاب و اندازه درگیری نسبت به چهار صعود قبلی بسیار نگران کننده به نظر می رسد.

هال ادامه داد: بیمارستان های دانشگاه تهران از وضعیت خوبی برخوردار نیستند و دارای مشکلات اعتباری جدی هستند. دانشگاه ها بسیاری از منابع خود را از درآمد خود به دست می آورند. درآمد خصوصی دانشگاه ها به شدت کاهش یافته است و هر بیمار بیماری عروق کرونر قلب وارد بخش می شود ، “مواد مخدر و مواد مصرفی و دستگاه های مختلف بسیار گران است.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان های ما امسال نمی توانند به صورت نقدی پرداخت کنند ، گفت: “هر بیمار بستری در دانشگاه ، بخش های غیردولتی یا خصوصی معادل 3 میلیون و از 200 تا 4 میلیون فقط هزینه” RemedSavier “خواهد بود ، به طوری که بیماران می توانند پرداخت کنند. آنها آنها را ندارند ، بنابراین بیمارستان آن را به صورت نقدی پرداخت می کند ، در حالی که وضعیت بیمارستان ها بسیار گیج کننده است و آنها در بحث بدهی ها مشکل زیادی دارند.

بیشتر بخوانید  پیش بینی بازار طلا و سکه در هفته آینده

وی با اشاره به اینکه اپراتورهای تلویزیون باید از بیمارستان ها نقدینگی دریافت کنند ، افزود: پیشنهاد می شود هزینه ای را به بیمارستان ها تأمین کنند بیمارستان ها شکایت دارند که قادر به تأمین توانبخشی نیستند و اکنون موضوع کمبود اعتبار برای دانشگاه ها به یک شماره جدی تبدیل شده است. “این اتفاق افتاده است.

فرمانده ستاد کرونا در تهران گفت: “متأسفانه ما از سطح واکسیناسیون در کشور راضی نیستیم و این مطلوب نیست.” “در تهران ، مانند اکثر استان ها ، یک دوره وقفه در دریافت واکسن داشتیم که باعث نارضایتی شهروندان شد. “

وی ادامه داد: واکسیناسیون یکی از موثرترین ، مقرون به صرفه ترین ، سریعترین و م effectiveثرترین روشهای پیشگیری از بیماری کووید 19 است ، بنابراین اثربخشی آن در سراسر جهان ثابت شده است زیرا باعث کاهش مرگ و میر و بستری شدن در بیمارستان می شود و می تواند نقش موثری داشته باشد. “باعث کاهش مرگ و میر و در در هر صورت واکسیناسیون متناسب با جمعیت کشور انجام نشده است.

زالی با اشاره به آخرین اخبار واکسیناسیون در تهران گفت: “در تهران 1.4 میلیون نفر واکسن دریافت کردند که برخی از آنها دوز دوم را دریافت کردند. در استانی مانند تهران که 14.8 میلیون نفر جمعیت دارد ، این تعداد است مطلوب نیست و باید سریعاً تسریع شود.

وی ادامه داد: اگر واکسیناسیون با این سرعت کم انجام شود ، اثر واکسن در جلوگیری از شیوع ویروس کاهش می یابد. هر چه اثرات واکسن بیشتر آسیب ببیند ، بنابراین باید سرعت آن را بیشتر کنیم.

بیشتر بخوانید  فرماندار مهاباد: فرصت های بانکی باید به افراد توانمند واگذار شود

زالی در ادامه با اشاره به اینکه از روزهای اول بیماری همه شرایط اجرایی و اعتباری کشور و مراحل ارشد مداخله خرد و کلان در کشور برای این بیماری مناسب نبود ، افزود: ما آرایش لازم را نمی بینیم در کشور ، کشور باید جنگ بیاورد. “از آنجا که مشکل اصلی امروز کشور مسئله تاج است.

وی همچنین با اشاره به اینکه وضعیت کشور در خصوص بیماری مطلوب نیست ، گفت: همه کشورها باید دریچه ای برای حل مشکلات بیماری داشته باشند ؛ بنابراین ، وزارت صنعت ، وزارت بهداشت ، سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور خارجه باید فراتر از آنچه انجام داده اند عمل کنند.

فرمانده ستاد کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه باید به درجه واکسیناسیون برسیم که متخصصان را راضی کند ، افزود: واردات واکسن باید یک مشکل اساسی برای همه مسئولان باشد و هیچ مسئولی در کشور نباید تا فردا صبح بخوابد. واکسن کافی برای رسیدن به ما است.

هال در پایان با اشاره به اینکه در آستانه استقرار فرآیندهای حمایت از تولیدات محلی ، برنامه ها در ستاد مقابله کرونا ارائه شده است و آنها در شرف تصمیم گیری جدی و کار هستند. “ما امیدواریم که آنها در اسرع وقت به نتیجه برسند تا بتوانیم واکسن های بیشتری را ببینیم.” اولویت اول این کشور باید موضوع تاج باشد و همه کشورها باید یک توافق متفاوت داشته باشند ، اما با مکانیسم فعلی ما ، به نظر می رسد متناسب با دشواری تاج نیست.

دیدگاهتان را بنویسید