سالاد سیب زمینی سبز
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی سبزیجات با طعم ماهی و سبزیجات، با غذاهای دریایی و غذای اصلی سرو می شود. در زیر طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه با مواد مختلف و با ذرت و شوید را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم سالاد سیب زمینی سبز
- سیب زمینی 800 گرم
- ریحان 100 گرم
- جعفری 100 گرم
- پیاز 100 گرم
- گاردین 40 گرم
- روغن زیتون بکر 150 میلی گرم
- ساردین کنسرو شده 300 گرم
- سیر 2 زن
- سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
- قاشق نمک
طرز تهیه سالاد سیب زمینی سبز
- ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و به مدت نیم ساعت در آب نمک روی آتش بگذارید تا خوب بپزد.
- سس سبز را درست می کنیم تا سیب زمینی ها پخته شوند.
- برای تهیه سس سبز ابتدا سیر، ریحان، کیپر، پیاز، جعفری و ساردین را به غذاساز اضافه کنید تا خوب ورزیده و مخلوط شوند.
- مواد سس را در ظرفی بریزید و سرکه، نعناع خشک و روغن زیتون را اضافه کنید و کمی فلفل و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- حالا سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.
- در آخر سس سبز را با سیب زمینی های خرد شده مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
- برای تزیین سالاد می توانید از کمی برگ جعفری و ریحان خرد شده استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ذرت و شوید
اگر می خواهید به سرعت طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ذرت و ادویه را یاد بگیرید، می توانید ویدیویی را که برای شما آماده کرده ایم تماشا کنید. در این ویدیو مرحله به مرحله با یک نوع دیگر از سالاد سیب زمینی آشنا می شویم.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی با ذرت و شوید
- سیب زمینی: سه عدد
- کرفس: دو ساقه
- هویج: دو عدد
- نخود فرنگی: یک وعده
- پیاز: عدد وسط
- سیر: اختیاری
- شوید تازه: چند شاخه
- سس مایونز یا ماست غلیظ (یا ماست یونانی): یک وعده
- نمک (اختیاری، به دلخواه
- فلفل سیاه: اختیاری
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ذرت، شوید و ماست یونانی
سیب زمینی ها را خوب بشویید. بهتر است سیب زمینی را پوست نگیرید زیرا خواص زیادی دارد. سیب زمینی ها را به قطعات مساوی تقسیم کنید تا یکنواخت و همزمان بپزند. سپس سیب زمینی ها را برای پول بپزید.
در همین حین کرفس، هویج و پیاز را خرد کرده و در ظرفی با نخود فرنگی مخلوط کنید. حالا با چنگال چک کنید که سیب زمینی ها پخته شده اند یا نه. اگر پخته شد از روی حرارت بردارید. اجازه دهید سیب زمینی ها خنک شوند.
وقتی سیب زمینی ها خنک شدند، آنها را به بقیه سبزیجات اضافه کنید. سس آماده شده را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر شوید خرد شده را اضافه کنید. سالاد را قبل از سرو چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بی نظیر آن را احساس کنید.
طرز تهیه تاپینگ برای سالاد سیب زمینی از ذرت و شوید
برای تهیه سس سالاد، سیر را له کنید و به سس مایونز کم چرب یا ماست یونانی (یا عصاره ماست) اضافه کنید. روزهین استفاده از ماست را پیشنهاد می کند زیرا کالری و چربی کمتری دارد و پروتئین مورد نیاز یک وعده غذایی را نیز تامین می کند. سپس فلفل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سس شما آماده است.
روزچین و امیدواریم بتوانیم سفره فوق العاده شما را رنگی تر و دلپذیرتر از قبل کنیم. مثل همیشه منتظر نظرات شما هستیم. ما را از تجربیات خود محروم نکنید. اگر تجربه ای در این زمینه دارید، آن را با آشپزخانه ما در میان بگذارید.