مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

• تعداد: 10 تا 12 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان خنک شدن: یک ساعت

• زمان پخت: 3 دقیقه

مواد لازم:

• 4 خوشه بلال تازه

• یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده

• 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید

• یک عدد فلفل چیلی

• دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• کمی سس سالاد

سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

طرز تهیه:

1. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

2. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.

3. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه باترمیلک در خانه(با تصاویر)
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *