مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سالاد آندیو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


كاهوي انديو 0.5 کيلو


سس فرانسه 6 قاشق سوپخوري



طرز تهيه :


انديو نوعي کاهو است که خيلي کوچک و سفيد رنگ و تلخ مزه ميباشد و جرو سالادهاي متداول در تمام دنيا به حساب ميرود


طرز درست کردن آن چنين است ميتوان مانند کاهو از درازا نصف کرد يا يا آن را پر پر کرد سپس با سس فرانسه به سر سفره ميبريم.


بیشتر بخوانید  شیرینی هویج مخصوص شب یلدا
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *