سازمان ملل متحد در آخرین گزارش خود اعلام کرده است که این اپیدمی گرسنگی جهانی را افزایش داده و حدود یازده نفر از جمعیت جهان یا 811 میلیون نفر دچار سوourتغذیه شده اند.
به گزارش ایسنا ، این گزارش که به طور مشترک توسط پنج آژانس سازمان ملل منتشر شده است ، می افزاید که تلاش های جهانی برای ریشه کن کردن گرسنگی تا سال 2030 ادامه خواهد داشت و اقدام در این “لحظه” برای حل این مسئله مهم است.
سازمان بهداشت جهانی ، صندوق کودکان ملل متحد ، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد ، صندوق بین المللی توسعه کشاورزی و برنامه جهانی غذا پنج آژانس سازمان ملل متحد را در گزارش مشترک خود تحت عنوان “امنیت جهانی غذا و تغذیه” اعلام کردند: امنیت غذایی برای میلیون ها نفر در سراسر جهان ، بسیاری از آنها کودک ، در معرض خطر هستند.
در مقدمه این گزارش ، این اپیدمی به عنوان اصلی ترین عامل افزایش گرسنگی در جهان ، تهدید کننده زندگی و معیشت مردم ذکر شده است.
پنج آژانس سازمان ملل در این گزارش ابراز امیدواری کردند که با افزایش اقدامات دیپلماتیک در “لحظه حساس” امنیت غذایی جهانی بهبود یابد.
بر اساس این گزارش ، افزایش نرخ گرسنگی جهان در سال 2020 حتی از رشد جمعیت فراتر رفته است ، زیرا تخمین زده می شود که 9.9 درصد از جمعیت جهان در سال گذشته دچار سوishedتغذیه بوده اند ، در حالی که در سال 2019 این رقم 8.4 درصد بوده است.
گزارش سازمان ملل نشان می دهد بیش از نیمی از افراد محروم از غذا ، حدود 418 میلیون نفر در آسیا زندگی می كنند و بیش از یك سوم یا حدود 282 میلیون نفر در قاره آفریقا زندگی می كنند. حدود 60 میلیون نفر در آمریکای لاتین نیز دچار سوourتغذیه هستند. با این حال ، بالاترین میزان گرسنگی در جهان در آفریقا است ، جایی که 21 درصد از جمعیت این قاره از گرسنگی رنج می برند.
پنج آژانس سازمان ملل متحد در گزارش خود اعلام کردند که نتایج تخمین های سال 2020 غم انگیز است و بیان می کند که بیش از 2.3 میلیارد نفر در سراسر جهان از دسترسی به غذای کافی در طول سال محروم هستند و نابرابری های جنسیتی این مسئله را تشدید کرده است. در سال 2020 ، به ازای هر 10 مرد سوour تغذیه ، 11 زن از امنیت غذایی محروم هستند.
این گزارش می گوید کودکان قربانیان اصلی گرسنگی در جهان هستند ، زیرا در سال 2020 بیش از 149 میلیون کودک زیر پنج سال به دلیل عدم امنیت غذایی به درستی رشد نکردند. علاوه بر این ، بیش از 45 میلیون نفر کم وزن و حدود 39 میلیون نفر چاق هستند.
این گزارش می افزاید که حدود سه میلیارد نفر از جمله كودكان و بزرگسالان به دلیل هزینه های بالای غذایی نمی توانند از تغذیه مناسب برخوردار شوند و یك سوم زنان در سنین باروری از كم خونی رنج می برند. همه اینها تا زمانی که همه گیر رکود اقتصادی شدیدی ایجاد کرد و همه تلاش های جهانی برای پایان گرسنگی را کند کرد.
این وضعیت در کشورهایی که آب و هوای خوبی ندارند یا با مشکلات اقتصادی و نابرابری جنسیتی دست و پنجه نرم می کنند ، بدتر است.
سازمان ملل تخمین می زند با وجود همه تلاش ها ، تا سال 2030 حدود 660 میلیون نفر گرسنه در جهان زندگی کنند.
پنج آژانس سازمان ملل در پایان گزارش خود شش مسیر به “مسیر تحول” را ترسیم کردند و از جهان خواستند تا اقدامات بشردوستانه ، ارتقا peace صلح در مناطق آسیب دیده ، بیمه ، افزایش آسیب پذیری افراد آسیب پذیر ، بهبود اقتصادی مشکلات ، کاهش هزینه ها برای غذا و مداخله در زنجیر. تسریع در تأمین مواد غذایی ، مقابله با فقر و نابرابری های ساختاری ، امکان تغییر و پایان گرسنگی.
به گزارش ایندیپندنت ، این گزارش همچنین بر لزوم توانمند سازی زنان و جوانان تأکید می کند و می گوید که یا جهان اکنون در تلاش برای رفع گرسنگی است یا مدتها پس از پایان اپیدمی با اثرات فزاینده گرسنگی کنار خواهد آمد.
انتهای پیام