ساتیا نادلا



ساتیا نادلا کیست ؟


در مورد این مدیر موفق چه می دانید ؟


با من در مجله دلگرم همراه شوید تا مروری کنیم بر زندگی نامه و کارنامه موفق این مرد 50 ساله هندی , در شرکت های همچون سان مایکرو سیستم و ماکروسافت


ساتیا نادلا (به انگلیسی: Satya Narayana Nadella) مدیر عامل فعلی و مدیر ارشد مایکروسافت است. او به عنوان جایگزین استیو بالمر در چهارم فوریهٔ ۲۰۱۴ میلادی این سمت را عهده‌ دار شده است.


نادلا قبل از اینکه مدیرعامل ماکروسافت شود، معاون اجرایی و مسئول ساخت سیستم عامل های کامپیوتری برای سرویس‌های ابریِ این شرکت بود.


ساتیا نادلا در تاریخ ۱۹ اگوست سال ۱۹۶۷ ( 50 سال سن ) در شهر حیدرآباد ایالت آندرا پرادش (ایالت فعلی تلنگانا) هند متولد شد. خانواده‌ی او تلوگو زبان بودند، پدرش بوکاپورام نادلا در اداره خدمات شهروندی هند کار می‌کرد و با این شغل دولتی، زندگی سطح متوسطی برای خانواده‌اش فراهم کرده بود.



کودکی و تحصیلات نادلا


ساتیا نادلا دوره‌ی دبستان و دبیرستان خود را در مدرسه‌ی عمومی بگومپت حیدرآباد گذراند و پس‌ازآن وارد مؤسسه‌ی صنعتی و تکنولوژی مانیپال کارناتاکا (وابسته به دانشگاه منگلور) شد. او به رشته‌ی کامپیوتر علاقه‌مند بود ولی ازآنجاکه دانشگاه این رشته را ارائه نمی‌کرد، تصمیم گرفت مهندسی برق بخواند. او در سال ۱۹۸۸ مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ی برق دریافت کرد. تحصیل در این رشته به او کمک کرد علایق واقعی و استعدادهای خود را بهتر بشناسد.


تحصیلات ساتیا نادلا

ساتیا نادلا در زمان دانشگاه


ساتیا نادلا در سن بیست‌ویک‌سالگی، با ذهنی روشن حس می‌کرد می‌خواهد قدم‌های بزرگی بردارد و می‌دانست هدفش ساختن چیزی است که زندگی مردم را تغییر بدهد، اما دقیقاً نمی‌دانست باید از کجا شروع کند. به همین دلیل تصمیم گرفت برای ادامه تحصیل به میلواکی آمریکا برود. او دوره‌ی کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه ویسکانسین شروع کرد و بعد از دو سال، یعنی در سال ۱۹۹۰ فارغ‌التحصیل شد. این دو سال علاوه بر اینکه به او فرصت پیگیری علایق دیرینه‌اش داد و مبنای شکوفایی استعدادهای او در زمینه آی‌تی شد، باعث شد متوجه شود برای رسیدن به برنامه‌هایی که در سر دارد، باید در زمینه‌های مهم دیگری هم کسب مهارت کند: چند سال بعد او دومین کارشناسی ارشد خود را در رشته‌ی MBA از دانشکده مدیریت و تجارت دانشگاه شیکاگو گرفت.


پس از پایان تحصیلات آکادمیک، ساتیا نادلا نخستین شغل حرفه‌ای خود را به‌عنوان یک مهندس و کارمند تکنولوژی در مؤسسه‌ی سان مایکروسیستمز (Sun Microsystems) شروع کرد و این تنها شغل رسمی او پیش از پیوستن به مایکروسافت بود.


ورود به مایکروسافت


ساتیا نادلا از بدو جوانی اهداف بزرگی در سر پرورانده بود. واقعیت این است که شرکت‌های زیادی دوست دارند روزی جهان را در مسیری مثبت تغییر دهند؛ ولی بیشتر آن‌ها فاقد عناصر لازم (منابع مورد نیاز، نیروهای کاری بااستعداد و ماهر و سخت‌کوش) برای این کار هستند. اما مایکروسافت شرکتی بود که همه‌ی فاکتورهای بالقوه‌ی این پیشرفت را در خود داشت.


بیوگرافی ساتیا نادلا

بیوگرافی و زندگی نامه ساتیا نادلا


پس از مدتی کار در شرکت سان مایکروسیستمز، محدودیت‌ها و کمبودهای این شرکت نادلا را واداشت از این شرکت جدا شود و به جستجوی کاری مناسب‌تر برود؛ سفری که زندگی او را برای همیشه تغییر داد. در سال۱۹۹۲، ساتیا نادلا به شرکت مایکروسافت پیوست.


مدت زیادی از ورود او به مایکروسافت نگذشته بود که نام او به‌عنوان رهبری که می‌تواند با ایده‌های خاص خود سخت‌ترین شرایط را مدیریت کند، بر سر زبان‌ها افتاد.


کار او با توسعه‌ی ویندوز NT آغاز شد. ویندوز NT سیستم‌عاملی بود که برای کاربران فعال در زمینه‌های تجاری ساخته‌شده بود. ساتیا نادلا چندین مسئولیت را هم‌زمان به عهده داشت و درعین‌حال به فکر ادامه‌ی تحصیلات عالی خود هم بود و اغلب جمعه‌شب برای شرکت در کلاس‌های دانشگاه، از ردموند به شیکاگو پرواز می‌کرد و عصر شنبه دوباره به ردموند برمی‌گشت.


پیشرفت در مایکروسافت


پیشرفت نادلا در مایکروسافت روندی صعودی داشت. درحالی‌که شرکت نام و ثروت خود را مدیون ارائه موفق‌ترین نرم‌افزارهای کامپیوتری و میکروکامپیوترها بود، نادلا می‌خواست در فضای وب نیز به همان اندازه موفق باشد، برای همین وارد نبردی شد که برای آینده‌ی شرکت نقشی حیاتی داشت؛ یعنی تغییر فرهنگ شرکت از خدمات مشتری به زیرساخت‌های و خدمات ابری. او پایگاه داده، سرورهای ویندوز و ابزارهای توسعه‌دهنده‌ی آن را به سرویس ابری آژور منتقل کرد.


ساتیا نادلا Satya Nadella


سوابق شغلی نادلا در ماکروسافت عبارتند از:


  1. مدیریت بخش راهکارها و نرم‌افزارهای جستجو (سال ۲۰۰۱)

  2. معاون اجرایی بخش تجاری و کسب‌وکار (سال۲۰۰۴)

  3. معاون ارشد بخش تحقیق و توسعه (R&D) خدمات آنلاین (از مارس ۲۰۰۷ تا فوریه ۲۰۱۱)

  4. مدیریت بخش سرور و ابزارها (از فوریه ۲۰۱۱ تا فوریه ۲۰۱۴)

  5. معاون اجرایی بخش خدمات ابری مایکروسافت


در طول ۲۲ سال همکاری با مایکروسافت، پیشرفت‌های ساتیا نادلا سریع‌تر از پیشرفت‌های خود شرکت بود. درواقع نادلا بود که باعث رشد آفیس، بیزتاک سرور (BizTalk Server)، مایکروسافت دینامیک ERP و خدمات CRM این شرکت شد. او همچنین نقش مهمی در حرکت و توسعه شرکت در زمینه تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای مثل مدیریت حقوق دیجیتال (DRM) و تلویزیون تعاملی (ITV) داشت و به‌عنوان بالاترین مقام بخش خدمات ابری، مسئولیت زیرسازی و ساختار شبکه آنلاین جستجوی بینگ (Bing)، شبکه زنده‌ی بازی آنلاین ایکس باکس (Xbox Live) و خدمات اشتراک آفیس 365 (Office 365) را به عهده داشت.


خدمات ساتیا نادلا باعث سریع‌ترین و سودآورترین رشد تاریخ مایکروسافت شد. علت آن‌ها روشن بود: اغلب مشتریان تجاری ترجیح می‌دادند از خدمات برنامه‌های کاربردی ابری بهره‌مند شوند تا اینکه بخواهند خودشان نرم‌افزارها را اجرا کنند.


درآمد ناشی از خدمات ابری مایکروسافت در زمان مدیریت نادلا از ۱۶.۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۱ به ۲۰.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۳ افزایش یافت.


تصاویری از ساتیا نادلا


آغاز رهبری در مایکروسافت


در ماه اگوست سال ۲۰۱۳، استیو بالمر مدیرعامل وقت مایکروسافت بازنشستگی خود را رسماً اعلام کرد و بزرگ‌ترین شوک سال را به اهالی تکنولوژی وارد کرد و گمانه‌زنی‌ها در مورد اینکه چه کسی می‌تواند مدیرعامل بعدی باشد، شروع شد.


هم‌زمان با این اتفاق، شرکت بسترهای ورود نرم‌افزار آفیس را به دنیای تلفن‌های همراه آماده کرده بود. در ماه ژوئن ۲۰۱۲ اعلام‌ شده بود که هم‌زمان با رشد تبلت‌های سرفیس، مایکروسافت بخش موبایل شرکت نوکیا را به مبلغ ۷.۲ میلیارد دلار خریداری کرده است. به همین دلیل مایکروسافت به دنبال فردی برای مقام مدیرعاملی می‌گشت که به مدتی طولانی در فعالیت‌های این شرکت مشارکت داشته باشد تا بتواند خط سیر و برنامه‌های آن را هدایت کند.


نادلا شاید برای جهان نامی کمتر شناخته‌شده بود؛ ولی ۲۲ سال همکاری‌ با مایکروسافت و خدمات غیرقابل‌انکارش، او را تبدیل به بهترین گزینه‌ی پیش روی بیل گیتس کرده بود. نادلا مایکروسافت را در تولید محصولاتی چون ویندوز سرور، آژور، سیستم سرور و اس کیو ال سرور رهبری کرده بود، بعلاوه او بود که مسئولیت ابزارهای توسعه‌ی نرم‌افزار مایکروسافت را به عهده داشت. همین تجارب او را تبدیل به فردی بی‌رقیب برای این منصب می‌کرد.


سرانجام در تاریخ ۴ فوریه سال ۲۰۱۴، ساتیا نادلا به‌عنوان سومین مدیرعامل مایکروسافت بعد از بیل گیتس و استیو بالمر انتخاب شد.


مهم‌ترین اقدامات نادلا در مقام مدیرعامل


ساتیا نادلا در اولین سخنرانی خود به‌عنوان مدیرعامل جدید مایکروسافت، اعلام کرد این شرکت پس‌ازاین تمرکز بیشتری بر تلفن‌ همراه و فن‌آوری‌ ابری خواهد داشت.


یکی از اولین اقدامات او تکمیل فرایند خرید نوکیا بود. او پس از پرداخت مابقی مبلغ قرارداد، ۱۸ هزار نفر از کارکنان شرکت نوکیا را تعدیل و به دنبال آن ۱۲ هزار و پانصد موقعیت شغلی را حذف کرد.


این پروسه بزرگ‌ترین تعدیل نیروی کار در تاریخ مایکروسافت بود. او مؤسس شرکت نوکیا را به‌عنوان مشاور فنی شرکت در کنار خود به کار گرفت.


دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل

دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل


نادلا سعی کرد فرهنگ شرکت مایکروسافت را تغییر دهد. او از تعصبات بی‌وقفه‌ی مسئولین پیشین روی ویندوز و نرم‌ افزارهای آن دست برداشت و اولویت اول خود را توسعه‌ی آژور، توسعه‌ی اپلیکیشن‌های مبتنی بر وب، پردازش داده‌های هوش مصنوعی و تقویت نرم‌افزارهای تلفن همراه قرار داد.


در پایان سال ۲۰۱۴، مایکروسافت نرم‌افزار آفیس را برای آیپدهای اپل ارائه کرد.


در ژانویه ۲۰۱۵، نادلا ویندوز ۱۰ را معرفی و اعلام کرد که اغلب مشکلات نسخه‌ی ۸ ویندوز را در ویندوز ۱۰ برطرف کرده‌اند و کاربران نسخه‌های ۷ و ۸ ویندوز می‌توانند ویندوز ۱۰ را به‌رایگان به‌روزرسانی کنند.


در کنار ویندوز ۱۰، مایکروسافت هدست واقعیت افزوده خود را با نام هولولنز وارد بازار کرد.


در سال ۲۰۱۵، نادلا اعلام کرد که سرویس ابری اژور از سیستم‌عامل لینوکس حمایت و پشتیبانی می‌کند و می‌خواهد در آینده‌ای نزدیک، SQL Server را برای لینوکس منتشر کند.


و بالاخره در پایان سال ۲۰۱۵، نادلا پروسه‌ی تولید لپ‌تاپ این شرکت را که از زمان بالمر شروع‌ شده بود، به پایان برد و اولین سری لپ‌تاپ مایکروسافت را با نام سرفیس‌بوک (Microsoft Surface Book) به بازار عرضه کرد.


در سال ۲۰۱۶ مایکروسافت شرکت بازی‌های ویدیوئی موجانگ، تولیدکننده‌ی بازی ماین کرفت (Minecraft)، را به مبلغ ۲.۵ میلیارد دلار خریداری کرد. خریداری ماین کرافت پس از عرضه‌ی هولولنز، نشان از برنامه‌های بلندمدت نادلا در زمینه بازی‌های ویدیوئی داشت.


در همان سال ۲۰۱۶، پیشنهاد خرید لینکدین (LinkedIn) را به مبلغ ۲۶.۲ میلیارد دلار مطرح کرد که این بزرگ‌ترین معامله‌ی مایکروسافت محسوب می‌شود.


طبق گزارش خبرگزاری رویترز، در پایان سال ۲۰۱۵ شرکت مایکروسافت با رهبری ساتیا نادلا به ارزشی برابر با ۳۱۴ میلیارد دلار در بازار سرمایه رسیده بود و درآمد آن در بازارهای خارجی، ۷۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شد.


شکست ویندوز فون


مایکروسافت قصد داشت با ارائه‌ی سیستم‌عامل ویندوز برای گوشی‌های هوشمند، به رقابت با آندروید و iOS بپردازد. نادلا از ابتدا بر اهمیت کار روی گوشی‌های تلفن همراه تأکید کرده بود. اما گوشی‌های مجهز به ویندوز موبایل ۷، به علت فقدان تنوع و نرم‌افزارهای محدود، نتوانستند جایگاه قابل‌توجهی در بازار رقابتی از آن خود کنند. نوکیا که در سال ۲۰۰۷ حدود چهل درصد بازار را در دست داشت، حالا کمتر از ۴ درصد فروش کل تلفن‌های همراه را از آن خود کرده بود. پس‌ازآن مایکروسافت اعلام کرد لومیا را جایگزین نوکیا می‌کند. اما طبق گزارشات مالی خود شرکت، فروش گوشی‌های لومیا با ویندوز ۱۰، یک شکست ۵۷ درصدی برای مایکروسافت بود.


در اکتبر سال ۲۰۱۶، نادلا به شکست ویندوزفون اقرار کرد و وعده داد در آینده‌ای نزدیک، مایکروسافت با گوشی‌های سرفیس به بازار برخواهد گشت. همچنین نادلا امیدوار است هدست‌های واقعیت افزوده هولولنز و پیشرفت‌های این شرکت درزمینه‌ی هوش مصنوعی، بتوانند این شکست را جبران کنند.


بیوگرافی و زندگی نامه ساتیا نادلا


ساتیا نادلا کیست ؟


۱- نادلا از دوران نوجوانی دوست داشت بازیکن حرفه‌ای کریکت شود، ولی بعدها اشتیاقش به علم و تکنولوژی برای او وقتی باقی نگذاشت. بااین‌حال او چندین بار گفته است که کریکت، الهام‌بخش مشی مدیریت کلان او است.


۲- هنگامی‌که نادلا در سال ۱۹۹۲ به مایکروسافت پیوست، بیل گیتس مدیرعامل این شرکت و ویندوز هنوز پدیده‌ای نوپا بود.


۳- نادلا یکی از ۳۰ مهاجر هندی شاغل در مایکروسافت بود و یکی از اولین پروژه‌های او، سیستم‌های تلویزیونی تعاملی این شرکت بود که به‌سختی شکست‌خورده بودند.


۴- نادلا هرگز از هم‌وطنان خود در هند غافل نشد. او علاوه بر اینکه با رئیس‌ جمهور هند در آمریکا ملاقات کرد، خودش هم چندین بار به هند و شهر زادگاهش حیدرآباد سفر کرده است. او درصدی از سرمایه‌ی شخصی خود را به آموزش کودکان و نوجوانان هندی تخصیص داده و بارها به اهمیت تدریس آی‌تی در مدرسه‌ها تأکید کرده است.


۵- در سال ۱۹۹۹ او اولین مقام اجرایی خود را به‌عنوان معاون بی سنترال مایکروسافت (Microsoft bCentral) به دست آورد. وظیفه‌ی او سرپرستی بخش کوچک خدمات وب برای کاربران حیطه‌ی کسب‌وکار بود که شامل میزبانی وب‌سایت‌ها و ایمیل‌های آنان می‌شد.


۶- هیئت‌ مدیره مایکروسافت برای اینکه بتوانند نادلا را قانع کنند سمت مدیرعاملی را بپذیرد، به نادلا مبلغ ۸۴ میلیون دلار پیشنهاد کردند.


نادلا در مقام مدیرعامل مایکروسافت، نامه‌ای به کارمندانش نوشت. مضمون نامه به این شرح بود:


من ۴۶ ساله هستم و ۲۲ سال برای مایکروسافت کار کرده‌ام. ازدواج‌ کرده‌ام و سه فرزند دارم. مانند سایر انسان‌ها، تفکر و عملکردم تحت تأثیر خانواده و تجارب شخصیم در دوران زندگی است. کسانی که مرا می‌شناسند از من به‌عنوان فردی کنجکاو و تشنه‌ی یادگیری یاد می‌کنند. من زیاد کتاب می‌خرم، زیاد کتاب می‌خوانم. در کلاس‌های آنلاین زیادی ثبت‌نام می‌کنم که گاهی فرصت پرداختن به آن‌ها را پیدا نمی‌کنم. کاملاً معتقدم اگر انسان همیشه در حال یادگیری چیزهای جدید نباشد، موفق نمی‌شود کارهای بزرگ و سودمندی انجام دهد. خانواده، کنجکاوی و اشتیاق به دانش هسته‌ی وجودی من را تشکیل می‌دهند و شما را هم به همین سه اصل زندگی ترغیب می‌کنم.


جنجال بر سر حقوق زنان و عذرخواهی نادلا


در سال ۲۰۱۴، سخنان نادلا در مصاحبه‌ی مطبوعاتی «جشن گریس هاپر» جنجال‌برانگیز شد. او در پاسخ به سؤال یک خبرنگار که از او پرسیده بود اگر کارمندان زن شرکت مایکروسافت از او تقاضای ترفیع درجه یا افزایش دستمزد کنند چه واکنشی نشان می‌دهد، گفته بود زنان نباید درخواست ترفیع مقام یا افزایش حقوق کنند!


این پاسخ موج انتقادات را علیه او به راه انداخت و شرکت‌های رقیب یاهو و اینتل با پخش گسترده‌ی ویدیوی این مصاحبه، از آن نهایت استفاده را کردند. شبکه‌های اجتماعی و خبرگزاری‌ها او را به باد سرزنش گرفتند و این سؤال را مطرح کردند که چرا در برابر کار یکسان، حقوق کمتری به زنان تعلق می‌گیرد و درحالی‌که زنان در عرصه‌های تکنولوژی و مدیریت روزبه‌روز فعال‌تر می‌شوند، سیستم به آن‌ها اعتماد نمی‌کند؟


کمی بعد نادلا به‌طور رسمی از همه‌ی زنان شاغل در حوزه‌ی تکنولوژی و آی‌تی عذرخواهی کرد و گفت:


من نتوانستم منظور خود را خوب بیان کنم. اگر زنان نیاز به افزایش حقوق یا ترفیع دارند، حتماً باید آن را بیان کنند. ما در مایکروسافت به برابری زنان و مردان معتقدیم. منظور من این بود که سیستم مایکروسافت، به‌محض اینکه کسی پیشرفتی داشته باشد او را تشویق می‌کند و منتظر نمی‌ماند تا افراد برای رسیدن به حق خود درخواست کنند.


زندگی شخصی ساتیا نادلا


ساتیا نادلا در سال 1992 با دختر همکار پدرش یعنی آنوپاما ازدواج کرد. خانواده آنها 30 سال یکدیگر را می‌شناختند و مراسم عروسی هم به سبک هندی و توسط خانواده مدیریت و برگزار شد. ساتیا و آنوپاما سه فرزند دارند که فرزندان، یک پسر و دو دختر هستند که همگی در واشنگتن زندگی می‌کنند. نادلا خواندن شعرهای آمریکایی و هندی را بسیار دوست دارد. از علایق دیگر او بازی کریکت(بازی با توپ و چوب شبیه به بیسبال) را می‌توان نام برد که در دوران مدرسه هم بازی می‌کرده است و به گفته خودش کار تیمی را از آن زمان یاد گرفته است.


ساتیا نادلا و همسرش

ساتیا نادلا و همسرش


همسر ساتیا نادلا

ساتیا نادلا و همسرش


پدر و مادر ساتیا نادلا

پدر و مادر ساتیا نادلا


فرزند ساتیا نادلا

ساتیا نادلا و فرزند پسرش ( اولین فرزند نادلا )


ساتیا نادلا و بیل گیتس

ساتیا نادلا و بیل گیتس




عکسهای خانه و محل زندگی ساتیا نادلا

تصاویر خانه ساتیا نادلا


منزل لوکس ساتیا نادلا در منطقه کلاید هیل، واشینگتن


تصاویر خانه ساتیا نادلا


منزل لوکس ساتیا نادلا در منطقه کلاید هیل، واشینگتن


تصاویر خانه ساتیا نادلا


منزل لوکس ساتیا نادلا در منطقه کلاید هیل، واشینگتن


تصاویر خانه ساتیا نادلا


منزل لوکس ساتیا نادلا در منطقه کلاید هیل، واشینگتن


تصاویر خانه ساتیا نادلا


نمای بیرونی منزل ساتیا نادلا در منطقه کلاید هیل، واشینگتن


تصاویر خانه ساتیا نادلا


تصاویر خانه مدیر ماکروسافت ساتیا نادلا در منطقه کلاید هیل، واشینگتن


ثروت و درآمد ساتیا نادلا چقدر است ؟


نادلا علاوه بر اشتغال در مایکروسافت از سهام‌داران بزرگ آن هم هست. ثروت و دارایی او هم اکنون 84.5 ملیون دلار آمریکا برابر با 408.000.000.000 میلیارد تومن ( 408 هزار میلیارد تومن ) است.


هرچند این مبلغ در برابر درآمد بزرگان دره‌ی سیلیکون به چشم نمی‌آید، ولی باید در نظر داشت که همه‌ی این سرمایه را تنها از راه کارمندی به‌دست آورده و هیچ وقت کسب‌و‌کار خاصی را راه نینداخته.


divider


مصاحبه وال استریت ژورنال با ساتیا نادلا


سخنان کلیدی نادلا


  • صنعت ما به سنت‌ها رحم نمی‌کند، فقط نوآوری‌ها را محترم می‌شمارد.

  • پرشور و بی‌پروا باشید و یادگیری را فراموش نکنید. این‌ها خصوصیاتی هستند که شما را به موفقیت می‌رسانند.

  • همیشه برای ارزش‌گذاری زندگی‌ام از خودم می‌پرسم: آیا در این لحظه جایگاه بهتری نسبت به سال قبل دارم؟

  • شما هرروز خودتان را بازآفرینی می‌کنید. گاهی شکست می‌خورید و گاهی پیروز می‌شوید. برآیند شکست‌ها و پیروزی‌ها، شخصیت واقعی شما را نشان می‌دهد.

  • رؤیاهای بزرگی داشته باشید تا دست به خلاقیت‌های بزرگ بزنید.

  • همه‌ی رؤیاهای من یا مبتنی بر شعر هستند، یا علوم کامپیوتر.

  • در طول ۱۰ سال آینده، ما به نقطه‌ای می‌رسیم که همه‌چیز دیجیتال شده است.

  • من نمی‌خواهم جنگ‌های قدیم را ادامه دهم. ترجیح می‌دهم جبهه‌های جدیدی برای مبارزه داشته باشم.

  • تمام فرصت‌های زندگی، تجربه‌ای برای یادگیری‌ام بودند.

  • مهم‌ترین بخش حرفه‌ی من این است که خدمات نوآورانه‌ی بیشتری را با سرعت بالاتر به مشتریان ارائه دهم.


divider


نظر شما در رابطه با ساتیا نادلا چیست ؟


آیا به نظر شما موفقیت شرکت های آمریکایی با جذب چنین افرادی که در واقع مهاجران به آن کشور هستند و باعث پیشرفت تکنولوژی و سود آوری برای آن کشور و شرکت ها شده اند , گره خورده است ؟


لطفا نظرات خود را پیرامون ساتیا نادلا با ما و دیگر خوانندگان مجله دلگرم از طریق فرم دیدگاه های پائین همین صفحه , در میان بگذارید.


تهیه و گردآوری

نیما صادقی


بیشتر بخوانید  بیرانوند به ایفمارک نرفت، دروازه بان پرسپولیس درخواست جدایی کرد

دیدگاهتان را بنویسید