زمین در آستانه ورود به قله ششمین تاج قله / Omicron به سرعت در حال گسترش است



به گزارش سلام نو به نقل از فارس، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در دومین نشست با نمایندگان سازمان های بین المللی سلامت در ایران در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: 43 سال از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد. ایران، به ویژه در حوزه سلامت.

دستاوردهای حوزه سلامت در سالهای پس از انقلاب را شرح دهید

وی یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران را دستاوردهای حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: ما بودیم و بیماران برای درمان به خارج از کشور اعزام می شدند و عموماً وضعیت خوبی نداشتیم. ” با تمام شاخص های سلامت به عنوان مثال در اوایل انقلاب شاخص امید به زندگی 55 درصد بود و اکنون 76.2 درصد است.

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بزرگترین نهادهای دولتی علاوه بر مسئولیت تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه، آموزش نیروهای متخصص کشور در زمینه های مختلف را بر عهده دارد. زمینه های. معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کشور: ارتقای سلامت عمومی شهروندان، افزایش طول عمر، کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان و سایر شاخص های مهم بهداشتی از طریق توسعه شبکه بهداشت و درمان و ادغام آموزش پزشکی در نظام ارائه خدمات از جمله مواردی است که از آن بهره مند می شود. سال . .

عین اللهی تصریح کرد: اقدام بسیار بزرگی که در سال 86 انجام شد، الحاق آموزش پزشکی به وزارت بهداشت است که این اقدام باعث پیشرفت بیشتر در این زمینه شده است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در حال حاضر 68 دانشگاه علوم پزشکی کشور که از بیش از 1000 بیمارستان دانشگاهی، 20 هزار استاد و 220 هزار دانشجو استفاده می کنند، خدمات ارائه می دهند و آماده پذیرش دانشجوی خارجی از تمامی ظرفیت ها هستند.

بیشتر بخوانید  بر اثر برخورد خودروهای پژو و پراید در جاده الیگودرز - اصفهان چهار شهروند مجروح شدند.

وی گفت: امروز از تمامی رشته های علوم پزشکی کشور در مقاطع پایه، کارشناسی ارشد، دکتری، تخصصی، بورسیه و فوق تخصصی دانشجو تربیت می کنیم و فرصتی ایجاد کرده ایم تا با نیروی انسانی تمامی نیازهای خود را برطرف کنیم.

وی گفت: در کشور ما 800 مرکز تحقیقاتی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور داریم که در حوزه سلامت، توسعه و گسترش شبکه بهداشت و درمان در تمام روستاها و شهرهای ایران خدمات اولیه بهداشتی مانند واکسیناسیون، مادران و … و مراقبت از کودک و بسیاری از خدمات اولیه بهداشتی.

وزیر بهداشت با اشاره به ارائه خدمات نوین پزشکی در کشور گفت: ایران جزو اولین کشورهایی است که از سلول های بنیادی برای درمان برخی بیماری ها استفاده می کند. پزشکان ایرانی در بالاترین سطح علمی و تخصصی دنیا آموزش دیده اند و تقریباً هیچ روش جراحی یا درمانی وجود ندارد که در ایران انجام نشود.

عین اللهی گفت: سالانه حدود 3 هزار پیوند عضو در کشور انجام می شود که پیشرفت های زیادی در این زمینه حاصل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه تامین دارو هم اکنون بیش از 97 درصد داروهای مورد نیاز مردم در کشور تولید و 3 درصد وارداتی است. همچنین امروزه در بسیاری از کشورهای همسایه از داروهای ساخت ایران استفاده می شود.

وی گفت: تحریم های ظالمانه نتوانست جلوی ما را بگیرد و خوشبختانه در حال حاضر بسیاری از تجهیزات پزشکی مورد نیاز در کشور در حال تولید است.

وزیر بهداشت با اشاره به اپیدمی کووید 19 در جهان گفت: نزدیک به دو سال است که درگیر تاج هستیم و در این مدت با فراز و نشیب های زیادی مواجه بوده ایم. تا هفت ماه پیش روند واکسیناسیون بسیار کند بود اما از هفت ماه پیش با روی کار آمدن دولت جدید پیشرفت های خوبی حاصل شده است. هم اکنون 6 مرکز تولید واکسن با بسترهای مختلف در کشور داریم که تا حدودی می تواند نیازهای داخلی ما را تامین کند.

بیشتر بخوانید  واکسن زدن دانش آموزان اجباری است؟

وی گفت: تا امروز 135 میلیون دوز واکسن به کشور تزریق شده است. گروه هدف ما 68 میلیون نفر است و تا کنون 90 درصد این گروه هدف اولین دوز، 83 درصد دو تزریق و 30 درصد سه تزریق بوده اند.

در آستانه ورود به قله ششم تاج هستیم

او گفت: «مردم در واکسیناسیون بسیار خوب هستند.

اومیکرون به سرعت در حال گسترش است و در برخی کشورها مرگ و میر زیادی را به همراه داشته است، اما در کشور ما به دلیل واکسیناسیون گسترده، میزان بستری و مرگ و میر بسیار پایین است و بیشتر افرادی که واکسینه شده اند بستری می شوند. عین اللهی گفت: تزریق نکردند وگرنه افراد دیگر اگر مبتلا باشند بیماریشان خیلی خفیف است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در پایان از حمایت و کمک سازمان‌های بین‌المللی به کشورمان در مبارزه با بیماری کووید ۱۹ در دو سال گذشته تشکر می‌کنم. از طرفی آمادگی داریم به کشورهای منطقه که با ما همکاری می کنند با ظرفیت هایی که در کشورمان داریم کمک کنیم تا در حوزه سلامت و سیاست سازمان جهانی بهداشت در منطقه نقش موثری داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید