مواد لازم :
برنج 750 گرم
گوشت مرغ 500 گرم
زرشك 100 گرم
زيره 2 قاشق سوپخوري
زعفران 1 قاشق مرباخوري
روغن 150 گرم
كره 100 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
برنج را خيس ميکنيم مرغ را شسته ، با يکي دو عدد پياز خورد کرده و يکي دو پرس سير و دو ليوان آب و کي نمک ميگذاريم بپزد بحديکه زياد له نشود و بعد از پختن يک ليوان سر خالي آب داشته باشد مرغ را ميگذاريم سرد شود و بعد استخوانهايش را ميگيريم و بقطعات منظم خورد ميکنيم آب مرغ را از صافي رد کرده و زعفرانرا در کمي آبجوش حل ميکنيم
نصف از زعفران و نصف از روغن را با آب مرغ مخلوط مي نمائيم و يک جوش ميدهيم زرشک را شسته در صافي مي ريزيم که آب گرفته شود يک قاشق روغن را در تابه ريخته آب مي نمائيم و زرشک را با روغن کمي سرخ ميکنيم ، شکر را در زرشک ميريزيم هم ميزنيم تا شکر حل شود آتش بايد ملايم باشد
برنج را آبکش مي نمائيم بقيه روغن را با نصف ليوان آب و کمي زعفران در ته ديگ ميريزيم ميگذاريم داغ شود برنج را کم کم در ديگ ريخته زيره را لابلاي برنج ميريزيم قطعات مرغ را لاي پلو ميگذاريم ديگ را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم
در انرا ميبنديم در ديگ که عرق کرد آب مرغ را روي سطح برنج ميدهيم و پلو را دم ميکنيم و موقع کشيدن دو سه کفگير مرغ را بر ميداريم با بقيه زعفران و نصف از زرشک مخلوط ميکنيم قطعات مرغ را بر ميداريم بقيه زرشک را با برنج داخل ديگ مخلوط مي نمائيم در ديس ميکشيم و قطعات مرغ را روي آن ميريزيم و با برنج زعفراني مخلوط با زرشک روي مرغ را ميپوشانيم
کره را آب ميکنيم و روي پلو ميدهيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست طرز خيس کردن برنج بطريق زير انجام ميشود : برنج را بدقت تميز ميکنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم بحدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملا محسوس باشد ميريزيم
آب بايد 4 انگشت تقريبا بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد ، بعد بنسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي پيچيم روي برنج قرار ميدهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتيکه براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود .