مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

زخم معده یا زخم معده: شایع ترین نوع زخم معده است

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


زخم معده یا زخم معده: شایع ترین نوع زخم معده است

زخم معده یا زخم معده: شایع ترین نوع زخم معده است

برخی از غذاها باعث افزایش اسیدیته و سوزش سر دل می شوند، بنابراین مصرف آنها به افراد مبتلا به زخم معده توصیه نمی شود. زیرا این غذاها علاوه بر ایجاد این شرایط در روند بهبودی نیز اختلال ایجاد می کنند.در این مطلب به برخی از مواد غذایی که به درد شما نمی خورد اشاره می کنیم. لطفا با ما همراه باشید.

قهوه به مخاط معده آسیب می رساند

اگر از زخم معده رنج می برید، از مصرف برخی نوشیدنی ها مانند قهوه و چای خودداری کنید. قهوه مانند چای اگر به مقدار زیاد مصرف شود اسید معده و درد معده را افزایش می دهد.

از آب پرتقال خودداری کنید

پرتقال میوه ای مفید و غنی است اما اگر زخم معده دارید بهتر است دور این میوه خوشمزه را خط قرمز بکشید. چون افراد حساس معده ترش دارند. اما جالب است که با مصرف لیمو یا گریپ فروت این اتفاق نمی افتد. البته هنوز دلیل آن مشخص نیست، اما واقعیت این است که پرتقال باعث اسیدیته می شود. بنابراین توصیه می شود از خوردن پرتقال و همچنین آب آن پرهیز شود، اما مصرف متعادل سایر مرکبات مانند نارنگی، لیمو و گریپ فروت مشکلی ایجاد نمی کند. توصیه می شود این مرکبات را همراه با غذا و همچنین صبح ها با معده خالی مصرف نکنید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یک میوه ترش طبیعی است و ترکیبات آن (پوست و دانه ها) مخاط معده را تحریک می کند.اگر از زخم معده رنج می برید باید گوجه فرنگی را پخته و پوست آن را جدا کنید تا مشکلی ایجاد نشود.در بالای گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، زیتون و قارچ. اجتناب کرد. این غذا همچنین اسید و سوزش سر دل را در انسان حساس می کند. سایر میوه ها مانند انجیر و میوه های کوچک مانند توت فرنگی و تمشک نیز معده را تحریک می کنند. البته این سبزی ها هنگام پختن واکنش کمتری ایجاد می کنند.

بیشتر بخوانید  چگونه از سیب برای درمان یبوست استفاده کنیم ؟

من می دانم که

برای تسریع بهبودی معده، بهتر است روزانه 5 تا 6 وعده غذایی کوچک و میان وعده مصرف شود تا از پر و سنگین شدن معده جلوگیری شود. با این حال، لازم است از خوردن وعده های غذایی کوچک پرهیز کنید زیرا می تواند برعکس عمل کند و باعث تحریک بیشتر معده شود.

پنیرهای خیلی چرب یا خیلی تخمیر شده

به طور کلی، غذاهای چرب مانند گوشت های پرچرب، کره، سس های چرب، گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس و همچنین ماهی دودی و غذاهای سرخ شده و پنیرهای پرچرب از جمله غذاهایی هستند که باید از آنها اجتناب کنید. زیرا این غذا به کندی هضم می شود و معده را ناراحت می کند. زیرا این مواد مغذی مدت بیشتری در معده می مانند و باعث ترشح بیشتر اسید می شوند. اگر زخم معده دارید، بهتر است حداقل تا زمان بهبودی زخم، از مصرف این غذاها پرهیز کنید و از جایگزین های کم چرب مانند گوشت بدون چربی، پنیر سفید کم چرب و غذاهای غیر دودی استفاده کنید.

عسل حاوی اسیدیته نهفته است

بدون شک ما مستقیماً متوجه نمی شویم که عسل یک غذای ترش است یا خیر. اما به دلیل طعم شیرین عسل، اسیدیته آن پنهان است. اما باید بدانید که اگر معده بسیار حساسی دارید، شیرین کردن نوشیدنی شبانه خود با این ماده خطر اسیدی شدن معده در شب را افزایش می دهد. از آنجایی که شما می خوابید، وضعیت خوابیدن نیز باعث افزایش بیشتر می شود.

قهوه به مخاط معده آسیب می رساند

اگر از زخم معده رنج می برید، از مصرف برخی نوشیدنی ها مانند قهوه و چای خودداری کنید. قهوه مانند چای در صورت مصرف زیاد باعث افزایش اسید معده و درد معده می شود.

بیشتر بخوانید  ۱۰ دلیل آب نشدن چربی شکم کدامند ؟

از آب پرتقال خودداری کنید

پرتقال میوه ای مفید و غنی است اما اگر زخم معده دارید بهتر است دور این میوه خوشمزه را خط قرمز بکشید. چون افراد حساس معده ترش دارند. اما جالب است که با مصرف لیمو یا گریپ فروت این اتفاق نمی افتد. البته هنوز دلیل آن مشخص نیست، اما واقعیت این است که پرتقال باعث اسیدیته می شود. بنابراین توصیه می شود از خوردن پرتقال و همچنین آب آن پرهیز شود، اما مصرف متعادل سایر مرکبات مانند نارنگی، لیمو و گریپ فروت مشکلی ایجاد نمی کند. توصیه می شود این مرکبات را با غذا و همچنین صبح ها با معده خالی مصرف نکنید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یک میوه ترش طبیعی است و ترکیبات آن (پوست و دانه ها) مخاط معده را تحریک می کند.اگر از زخم معده رنج می برید باید گوجه فرنگی را پخته و پوست آن را جدا کنید تا مشکلی ایجاد نشود.در بالای گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، زیتون و قارچ. اجتناب کرد. این غذا همچنین اسید و سوزش سر دل را در انسان حساس می کند. سایر میوه ها مانند انجیر و میوه های کوچک مانند توت فرنگی و تمشک نیز معده را تحریک می کنند. البته این سبزی ها هنگام پختن واکنش کمتری ایجاد می کنند.

من می دانم که

برای تسریع بهبودی معده، بهتر است روزانه 5 تا 6 وعده غذایی کوچک و میان وعده مصرف شود تا از پر و سنگین شدن معده جلوگیری شود. با این حال، لازم است از خوردن وعده های غذایی کوچک پرهیز کنید زیرا می تواند برعکس عمل کند و باعث تحریک بیشتر معده شود.

بیشتر بخوانید  با تکنیک های مدرنی که از دارچین می آید آشنا شوید

پنیرهای خیلی چرب یا خیلی تخمیر شده

به طور کلی، غذاهای چرب مانند گوشت های پرچرب، کره، سس های چرب، گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس و همچنین ماهی دودی و غذاهای سرخ شده و پنیرهای پرچرب از جمله غذاهایی هستند که باید از آنها اجتناب کنید. زیرا این غذا به کندی هضم می شود و معده را ناراحت می کند.

زیرا این مواد مغذی مدت بیشتری در معده می مانند و باعث ترشح بیشتر اسید می شوند. اگر زخم معده دارید، بهتر است حداقل تا زمان بهبودی زخم، از مصرف این غذاها پرهیز کنید و از جایگزین های کم چرب مانند گوشت بدون چربی، پنیر سفید کم چرب و غذاهای غیر دودی استفاده کنید.

عسل حاوی اسیدیته نهفته است

بدون شک ما مستقیماً متوجه نمی شویم که عسل یک غذای ترش است یا خیر. اما به دلیل طعم شیرین عسل، اسیدیته آن پنهان است. اما باید بدانید که اگر معده بسیار حساسی دارید، شیرین کردن نوشیدنی شبانه خود با این ماده خطر اسیدی شدن معده در شب را افزایش می دهد. از آنجایی که شما می خوابید، وضعیت خوابیدن نیز باعث افزایش بیشتر می شود.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *