رولت نان و پنیر و سبزی


مواد لازم:

نان فرانسه یا نان باگت: به میزان لازم (وقتی مهمان داریم از 2 عدد نان فرانسه کامل استفاده می کنم.)

پنیر: به میزان لازم (حدود 1 قوطی 400 گرمی پنیر پاستوریزه به همراه یک قوطی 100 گرمی پنیر خامه ای استفاده می کنم)

سبزی معطر: به میزان لازم (از تره، جعفری و ریحان استفاده کردم. کاملا سلیقه ای است).

رولت نان و پنیر و سبزی

طرز تهیه:

1- ابتدا نان فرانسه تازه تهیه می کنیم. هر نان را از وسط برش می دهیم . (در این حالت از هر دو نان 4 تکه نان به دست می آید). این کار صرفا به این علت است که به راحتی در کیسه فریزر جا شود.

نانها را در کیسه فریزر قرار می دهیم تا کمی عرق کند و نرم شود که در حین رول کردن خرد نشود. نان بهتر است تازه باشد تا هم خوشمزه تر باشد و هم احیانا حین برش پاره نشود و با دندان بریدن آن آسان باشد.

2- بعد مثل ساندویچ از سمت کناری آن تا انتها برش می دهیم. لبه انتهایی اش را می بریم و خمیرش را در می آوریم.

3- بعد کاملا بازش می کنیم و چند بار رویش وردنه می کشیم تا صاف شود و حین رول کردن آسانتر رول شود.

4- بعد پنیر را که با گوشت کوب له کرده ایم روی نان می کشیم. اگر پنیر کم نمک باشد، بعد از مالیدن پنیر به نان می توانیم با نمکدان کمی نمک به روی پنیر بپاشیم، خوشمزه تر می شود.

5- بعد سبزی خرد شده را روی آن میریزیم و از کنار کاملا رول می کنیم.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه شربت خاکشیر + خواص و موارد استفاده خاکشیر

6- بعد کمی رول را فشار داده و درون یک کیسه فریزر قرار میدهیم و یکی دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

7- سپس با یک چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش می زنیم. در ظرف سرو می چنیم و با سبزی و تربچه تزئین می کنیم. رنگ سفید نان و پنیر، رنگ سبز سبزی و رنگ قرمز تربچه های نقلی واقعاً چشم نواز است.

رولت نان و پنیر و سبزی

نکات:

*این رولت را می توانیم به طرق ذیل تهیه کنیم.

1- به عنوان صبحانه با پنیر و گردوی خرد شده

2- به عنوان عصرانه با ماست چکیده + مقداری سس مایونز و ژامبون و تزئین گوجه یا گوجه گیلاسی و خیار شور و فلفل سبز.

3- با عنوان صبحانه با کرم کنجد یا حلوا شکری و تزئین دانه های کنجد سفید که روی رولت های بریده شده می پاشیم.

4- به عنوان صبحانه یا عصرانه با پنیر و تزئین دانه های کنجد سیاه که روی رولتهای بریده شده می پاشیم.

5- به عنوان صبحانه با کره و مربا و مارمالاد (به این طریق که مربا یا مارمالاد را در ظرفی قرار دهیم و آن را کج کنیم تا شیره مربا تا حد امکان از مربا جدا شود. همچنین در این حالت بایستی بلافاصله تهیه شده و سرو شود.

6- و انواع روشهای دیگر


*موارد استفاده خمیراضافی نانها:

1- می توانیم زمانیکه تازه است کمی ریز کنیم و سپس خشک کرده و به صورت درشت پودر نماییم و به عنوان پودر سوخاری استفاده نماییم.

2- می توانیم زمانیکه تازه و نرم است کمی ریز کنیم و در حیاط و یا بالکن جهت استفاده پرندگان قرار دهیم.

3- می توانیم مقداری از آن را خرد کرده با کمی شیر قاطی کنیم و برای استفاده گربه ها در گوشه ای از حیاط قرار دهیم .

بیشتر بخوانید  آیا در مورد ارزش غذایی بامیه چیزی میدانید؟


دیدگاهتان را بنویسید