رولت خامه ای یک دسر محبوب که همه دوستش دارند! | طرز تهیه رولت خامه ای +ویدئو


 

رولت خامه ای یک نوع شیرینی یا دسر محبوب است که از یک نان اسفنجی نازک و لطیف به نام رول و خامه فرم گرفته تهیه می شود. این شیرینی به دلیل طعم و ظاهر جذابش، در بسیاری از مهمانی ها و مجالس سرو می شود.

مواد لازم:

* 2 بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی

* 1 پاکت خامه صبحانه

* 1 عدد موز رسیده

* 2 قاشق غذاخوری گردو

* 30 گرم کره

* 1/3 پیمانه شیر

* 2 قاشق غذاخوری پودر قند

طرز تهیه:

1. بیسکوییت های پتی بور را پودر کنید.

2. کره را ذوب کنید و به پودر بیسکوییت اضافه کنید.

3. شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.

4. خمیر را داخل نایلون فریزر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.

5. خامه صبحانه را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

6. موز را پوره کنید و به خامه اضافه کنید.

7. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح کارتان پهن کنید.

8. مخلوط خامه و موز را روی خمیر بمالید.

9. خمیر را به کمک نایلون فریزر رول کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

10. رولت را از یخچال خارج کنید و برش بزنید.

نکات:

* می توانید از بیسکوییت های طعم دار دیگر مانند پتی بور نارگیلی یا وانیلی هم استفاده کنید.

* برای تزیین رولت می توانید از پودر نارگیل، پودر کاکائو یا میوه های دلخواهتان استفاده کنید.

* این رولت را می توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

انواع رولت خامه ای:

* رولت خامه ای ساده

بیشتر بخوانید  خبر مهم وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران/ حقوق این افراد تغییر می‌کند +مشمولان

* رولت خامه ای شکلاتی

* رولت خامه ای نسکافه ای

* رولت خامه ای میوه ای

* رولت خامه ای با مغز گردو یا پسته

دیدگاهتان را بنویسید