مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روش پخت قارچ سوخاری پفکی بین المللی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


روش پخت قارچ سوخاری پفکی بین المللی

روش پخت قارچ سوخاری پفکی بین المللی

کاربران محترم مجله دلگرم در اینجا برای شما روش پخت قارچ سوخاری پفکی در نظر گرفته ایم امیدواریم که مورد علاقه شما قرار گیرد. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

قارچ تازه وترد : 250 گرم

تخم مرغ :دو عدد

شیر :یک چهارم لیوان

پکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری

آرد ذرت : نصف لیوان

پودر سوخاری ترجیحا الیت : یک بسته

نمک وفلفل :به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

طرزتهیه :

ابتدا قارچ ها را خوب شسته وتمیز می کنیم .در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته وبا چنگال کمی هم می زنیم ویک چهارم لیوان شیر را هم به مواد اضافه می کنیم بعد پکینگ پودر را به آنها اضافه کرده وباز هم بهم می زنیم ..

در ظرف دیگری آرد ذرت وپودر سوخاری ونمک وفلفل را مخلوط کرده ،قارچ ها را ابتدا در تخم مرغ وشیر وسپس در آرد ها غلتانده ودر روغن نسبتا داغ شده داخل قابلمه که رویش را روغن بگیر دسپس در حرارت ملایم ،سرخ می کنیم .

قارچ ها را بعد از سرخ شدن داخل صافی گذاشته تا روغن اضافه اش برود .

نکته :

قارچ های سوخاری را به اندازه همان وعده ای که می خواهید میل کنید بپزید نه بیشتر چراکه اگر داخل یخچال بماند قارچ حالت پفکی وخوشمزگی خودش را از دست خواهد داد .

نوش جان


بیشتر بخوانید  طرز تهیه شیر انبه مخصوص کافی شاپی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *