روش پخت خورش نخود سبز و شوید خوشمزه


روش تهیه خورش نخود سبز و شوید را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

خورش نخود سبز و شوید

خورش نخود سبز و شوید

مواد اولیه : برای 6 نفر


گوشت نیم كیلو (ماهیچه گوسفندی)
روغن 4قاشق سوپخوری (سرخ كردنی)
پیاز 4قاشق سوپخوری (سرخ شده)
سیر 1حبه
نخود سبز نیم كیلو
شوید 2پیمانه (ساطوری شده)
شكر 1قاشق چایخوری
ادویه 1قاشق چایخوری (پلویی اصفهان)
زعفران 1قاشق سوپخوری (آبكرده و غلیظ)
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

خورش نخود سبز و شوید

طرز تهیه:


ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید.

حدود 4 پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.

نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید.

خورش نخود سبز و شوید


نكات:


1)این غذا در تركیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌كند
2)لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.
3)بهتر است از نخود سبز پوست كنده استفاده كنید.
4)اضافه كردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میكند.

بیشتر بخوانید  ۲ روش طلایی جهت تهیه رب فلفل خانگی


خورش نخود سبز و شوید

فواید نخودفرنگی

نخود‌فرنگی حاوی موادی است که برای سلامت استخوان مناسب می‌باشند. آنها منبعی غنی از ویتامین K1 هستند که استئوکلسین(Osteocalcin) که اصلیترین پروتئین در استخوان است را فعال می‌سازد.

استئوکلسین مولکولهای کلسیم درون استخوان را جذب می‌نماید. بنابراین بدون ویتامین K1 به اندازه کافی،‌ میزان استئوکلسین کافی نمی‌باشد و معدنی‌شدن استخوان صورت نمی‌گیرد.


دیدگاهتان را بنویسید