روش صحیح تهیه شیرعسل خانگی
مواد لازم:
شیر ۴پیمانه
شکر ۱پیمانه
کره ۶۰گرم
ماهیتابه تفلون بزرگ ۱عدد
طرزتهیه:
ابتدا شیر وشکر را درون ماهیتابه تفلون بزرگی بریزید (این بزرگ بودن وتفلون بودن ماهیتابه خیلی مهمه چون کارتون روسریع ترمیکنه) وخوب هم بزنید تا شکرش حل بشه بعد ماهیتابه روروی حرارت متوسط بزارید
وهرازچندگاهی هم بزنید تابجوش بیادوقتی بجوش اومدحرارت رو ملایم تر کنید.
فقط مواظب باشید شیر ته نگیره اگه ته گرفت نتیجه خوبی نمیگیرید چون حداقل ۱ ساعت یابیشتر باید حرارت ببینه .خلاصه شیر رو مرتب هم بزنید تابخار بشه, رنگ شیر تغییر میکنه وکرم رنگ میشه ومقدارش به نصف میرسه,
یادتون نره دور ماهیتابه ته دیگ میبنده مبادا باقاشق بکنید بریزید توی شیر عسلتون که گلوله گلوله میشه واصلا ظاهرخوبی نمیگیره
اواخر پخت شیر رقیق ترشده وکمی کشدار میشه توی این مرحله بهش کره اضافه کنید وقتی کره آب شد حرارت رو خاموش کنید
وتا داغه اونو توی ظرفی بریزید که میخاید استفاده کنید چون شیر عسلتون بعد ازخنک شدن کمی سفت میشه وبهتره تاداغه توی ظرف مورد نظرتون بریزید
وبعد ازخنک شدن توی ظرف دربسته بزاریدوتوی کابینت یا توی یخچال نگه دارید.
با این مقدارمواد حدود ۱پیمانه شیر عسلی غلیظوخوشمزه داریدنزارید زیاد غلیظ بشه چون بعد ازخنک شدن سفت میشه درست کردنش کمی وقت گیره ,ولی درعوض باصرفه تره و بسیارخوشمزه حتما یه بارامتحان کنید.
نوش جان