روش درست کردن ژله نعنایی چند لایه


ژله نعنایی چند لایه را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

ژله نعنایی چند لایه

ژله نعنایی چند لایه

مواد لازم:


• ۳ بسته ژلاتین بدون طعم
• ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیر شیرین
• ۱ قوطی کوچک شیر پرچرب
• نیم فنجان کرم کاکائو
• ۲ قاشق غذاخوری شکر
• نیم فنجان کرم نعناعی
• کلوچه شکلاتی (برای تزئین)
• خامه پرچرب (برای تزئین)

ژله نعنایی چند لایه


دستور تهیه:


۱- ظرفی را چرب کنید و سپس با دستمال، آنها را تمیز کنید. این کار باعث می شود که ظرف کمی چرب باشد و در عین حال ژله های شما چرب نشوند و مزه روغن نگیرند.


۲- نیم فنجان آب داخل قابلمه کوچکی بریزید و یک بسته از ژلاتین بدون طعم را در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود.


۳- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیرشیرین داخل آن بریزید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و یک یا دو قاشق غذاخوری شیر پرچرب و نیم فنجان کرم کاکائو در آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. آن را در ظرفی که آماده کرده اید بریزید و در یخچال بگذارید تا حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ببندد.


۴- در حالیکه لایه شکلاتی در حال آماده شدن است، دو لایه سبز را درست کنید. یک و یک چهارم فنجان آب در قابلمه کوچکی بریزید و ۲ بسته ژلاتین بدون طعم در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. یکی دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود (شکر اختیاری است، ولی بهتر است اضافه کنید تا کمی مزه نعناع را بهتر کند). آن را از روی شعله بردارید و نیم فنجان کرم نعناعی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  فواید دارویی و درمانی مصرف قسمت تلخ خیار و فواید آن برای پوست


۵- یک فنجان از این مایع سبز را در ظرف جداگانه ای بریزید. حدود یک چهارم فنجان شیر پرچرب به مخلوط باقیمانده (نیم فنجان) اضافه کنید. باید حالا یک لایه سبز روشن و یک لایه سبز کرمی داشته باشد و هر کدام حدوداً یک فنجان باشند. بگذارید هر دو در دمای اتاق سرد شوند.


۶- وقتی لایه شکلاتی کاملاً بست، لایه نعناعی کرمی را اضافه کنید و آن را در یخچال بگذارید تا ۱۵ دقیقه دیگر بماند و آن لایه نیز تا حدودی ببندد. آخرین لایه نعناعی را اضافه کنید و بگذارید حداقل ۴ ساعت در یخچال بماند.


۷- وقتی ژله آماده سرو کردن شد، به آرامی لبه های آن را از ظرف جدا کنید و آن را روی بشقاب مخصوص بگذارید و به مکعب های مساوی تقسیم کنید. سپس این مکعب ها را با خامه و تکه های کلوچه شکلاتی تزئين كنيد

ژله نعنایی چند لایه

خواص خوردن ژله:

1. برای پوست خوب است
ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست خوب است. به بازسازی سلولهای جدید بدن کمک می کند. از پیدایش علائم پیری پوست جلوگیری می کند. ندارد.

2. برای عملکرد کاهش و افزایش وزن خوب است
ژله کالری کمی دارد در نتیجه برای دست یافتن به وزن ایده آل مناسب است. برخلاف دیگر محصولات شیرین ، قند آن بسیار بالا نیست.

3. سیستم ایمنی بدن را ارتقاء می دهد
ژله از کربوهیدرات و ویتامین B غنی است.به افزایش ایمنی بدن کمک می کند. خیلی از افراد ترجیح می دهند بعد از جلسات ورزشی ویا در زمان افسردگی ژله بخورند.

4. برای سلامت مو خوب است
ژله منبع غنی اسید فولیک بوده که برای سلامت مو مفید است. از نازک شدن و ریزش مو جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه مافین ساده خانگی

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید