رولت شکلاتی با مغز خامه شیرین شده و گردو
در این مطلب هم طرز تهیه رولت با فیلینگ خامه شکلاتی رو براتون میذارم.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای رولت شکلاتی
-
200 گرم شکلات -
5 قاشق غذاخوری قهوه دم کشیده -
7 عدد بزرگ تخم مرغ -
1 فنجان شکر -
1 فنجان خامه غلیظ -
2 قاشق غذاخوری پودر قند
طرز تهیه رولت با رویه شکلاتی
-
فر را روشن و در دمای 350 درجه تنظیم نمایید. -
سینی شیرینی پزی لبه دار در ابعاد 40 سانتی متر در 30 سانتی متر انتخاب و کف آنرا با کاغذ نسوز بپوشانید. -
شکلات را با آب یا قهوه در کاسه مقاوم به حرارت بریزید و روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید تا ذوب شود و هم زدن را تا نرم شدن مخلوط ادامه دهید. -
بگذارید تا مخلوط شما کاملا سرد شود .به مدت 3 دقیقه زرده های تخم مرغ را به همراه شکر دانه ریز با همزن با سرعت متوسط ، بزنید تا ماده بدست آمده سفید و غلیظ شود. -
سرعت همزن را به آهسته کاهش دهید و به آهستگی مخلوط شکلات را به آن اضافه نمایید و به هم بزنید تا کاملا با هم آمیخته شوند. -
سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای متوسط بزنید تا رد هم زن بر روی ماده بدست آمده بر جای بماند. -
به آرامی با استفاده از کاردک پلاستیکی سفیده های تخم مرغ را در مخلوط شکلات زیر و رو کنید تا زمانیکه با هم ترکیب شوند،مراقب باشید پف سفیده های تخم مرغ نخوابد. -
مایه حاصله را به طور یکنواخت داخل سینی شیرینی پزی پخش کنید.کیک را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا مغز پخت شود. -
سینی را به مدت 10 دقیقه روی صفحه توری خنک کننده بگذارید و اجازه دهید تا کیک کمی سرد شود.کناره های کیک را با استفاده از چاقو یا کاردک فلزی از سینی جدا کنید. -
روی قسمت بالایی کیک را پودر کاکائو بپاشید و کیک را از سینی خارج و روی توری خنک کننده قراردهید.کاغذ نسوز را جدا کرده و بگذارید تا کیک به مدت حداقل 1 ساعت سرد شود. -
خامه و پودر قند را بزنید تا ماده نرمی حاصل شود که رد همزن روی آن باقی بماند .سپس آنرا به صورت یکنواخت روی کیک پخش کنیدبه طوریکه به اندازه 2/5 سانتی متر از لبه ها بدون خامه بماند. -
از سمت یکی از لبه های عرضی شروع کرده و کیک را به صورت فشرده رول نمایید .کیک را مجددا به سینی شیرینی پزی منتقل و برای مدت حداقل 1 ساعت یا تمام طول شب در یخچال بگذارید. در انتها برای تزئین کمی پودر کاکائو روی کیک بپاشید.
نکات مهم برای تهیه رولت
-
1. شکر برای این نوع کیک از نوع دانه ریز باشد. -
2. شکلات استفاده شده در این دستور شکلات نیمه شیرین و تکه تکه شده (در حدود یک فنجان) می باشد. -
3. به جای قهوه دم کشیده می توانید از آب هم استفاده نمایید. -
4. تخم مرغ ها :زرده از سفیده جدا شود. -
5. پودر شکلات باید از نوع شیرین نشده و قلیایی (آلکالایز) باشد.(برای تزیین روی کیک)
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی