طرز تهیه رولت حلوای مجلسی
در این مطلب آموزش حلوا در نان میکادو رو قرار میدم که ممکنه براتون جذاب باشه.با دلگرم همراه شوید و از این آموزش لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه حلوا رولی
-
زعفران یک چهارم قاشق غذاخوری -
شکر دو لیوان سرخالی به علاوه 4 قاشق غذاخوری -
آرد گندم چهار لیوان -
کره یا روغن حیوانی دویست گرم -
گلاب نصف لیوان -
گردو آسیاب شده دویست گرم -
روغن یک لیوان -
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری -
شیر دو لیوان
طرز تهیه حلوا رولی خوشمزه
-
نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته -
با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم میزنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در میآید). -
سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم. -
یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله میگذاریم تا به جوش آید. -
سپس دو قاشق پودر کاکائو را با 4 قاشق شکر مخلوط کرده به شیر اضافه میکنیم تا حل شود سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه میکنیم. -
محلول شیر، شکر و کاکائو را به آرد تفت داده شده اضافه کرده، -
روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد. -
سپس شعله را خاموش میکنیم. -
ته یک سینی کیسه فریزر قرار میدهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم. -
7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله میکنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود. -
بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش میزنیم.
نکته : برای تهیه رولت حلوا زعفرانی
مشابه حلوا کاکائویی، نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم میزنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در میآید). سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم.
طرز تهیه رولت حلوا زعفرانی
-
یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله میگذاریم تا به جوش آید. -
سپس یک چهارم قاشق غذاخوری زعفران را آب کرده، به شیر و شکر اضافه میکنیم سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه میکنیم. -
محلول شیر و شکر زعفرانی را به آرد تفت داده شده اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد. سپس شعله را خاموش میکنیم. -
ته یک سینی کیسه فریزر قرار میدهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم. -
7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله میکنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود. بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش میزنیم. -
میتوان رولت حلوا کاکائویی و زعفرانی برش زده را یکی در میان در ظرف قرار داد تا آماده پذیرایی شود. نوش جان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی