مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روش تهیه ی حلوا رولی شیک و مجلسی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه رولت حلوای مجلسی


در این مطلب آموزش حلوا در نان میکادو رو قرار میدم که ممکنه براتون جذاب باشه.با دلگرم همراه شوید و از این آموزش لذت ببرید


مواد لازم برای تهیه حلوا رولی


  • زعفران یک چهارم قاشق غذاخوری

  • شکر دو لیوان سرخالی به علاوه 4 قاشق غذاخوری

  • آرد گندم چهار لیوان

  • کره یا روغن حیوانی دویست گرم

  • گلاب نصف لیوان

  • گردو آسیاب شده دویست گرم

  • روغن یک لیوان

  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری

  • شیر دو لیوان


طرز تهیه حلوا رولی خوشمزه


  1. نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته

  2. با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید).

  3. سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم می‌زنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.

  4. یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله می‌گذاریم تا به جوش آید.

  5. سپس دو قاشق پودر کاکائو را با 4 قاشق شکر مخلوط کرده به شیر اضافه می‌کنیم تا حل شود سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه می‌کنیم.

  6. محلول شیر، شکر و کاکائو را به آرد تفت داده شده اضافه کرده،

  7. روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد.

  8. سپس شعله را خاموش می‌کنیم.

  9. ته یک سینی کیسه فریزر قرار می‌دهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن می‌کنیم.

  10. 7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله می‌کنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود.

  11. بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش می‌زنیم.


نکته : برای تهیه رولت حلوا زعفرانی


مشابه حلوا کاکائویی، نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید). سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم می‌زنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.


طرز تهیه رولت حلوا زعفرانی


  1. یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله می‌گذاریم تا به جوش آید.

  2. سپس یک چهارم قاشق غذاخوری زعفران را آب کرده، به شیر و شکر اضافه می‌کنیم سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه می‌کنیم.

  3. محلول شیر و شکر زعفرانی را به آرد تفت داده شده اضافه کرده، روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد. سپس شعله را خاموش می‌کنیم.

  4. ته یک سینی کیسه فریزر قرار می‌دهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن می‌کنیم.

  5. 7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله می‌کنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود. بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش می‌زنیم.

  6. می‌توان رولت حلوا کاکائویی و زعفرانی برش زده را یکی در میان در ظرف قرار داد تا آماده پذیرایی شود. نوش جان


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  امگا 3 و خاصیت های ناگفته و باورنکردنی امگا 3
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *