گراتن بادمجان و سیب زمینی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
گراتن بادمجان و سیب زمینی
کف ظرف رو با کره چرب میکنیم ،سیب زمینی پخته ورقه شده رو کف ظرف میچینیم ،بعد بادمجانهای ورقه شده سرخ شده رو می چینیم
و روی اون رو با مخلوط پیاز داغ و گوشت چرخ کرده سرخ شده و فلفل دلمه ای -مثل سس ماکارونی- می پوشانیم ودر نهایت پنیر موزارلا و سس بشامل ( ارد سفید و کره و شیر و نمک و فلفل ) رو اضافه میکنیم . در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 30 دقیقه قرار می دهیم
دلگرم