مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روش تهیه گراتن بادمجان و سیب زمینی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


گراتن بادمجان و سیب زمینی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

گراتن بادمجان و سیب زمینی

گراتن بادمجان و سیب زمینی

کف ظرف رو با کره چرب میکنیم ،سیب زمینی پخته ورقه شده رو کف ظرف میچینیم ،بعد بادمجانهای ورقه شده سرخ شده رو می چینیم

و روی اون رو با مخلوط پیاز داغ و گوشت چرخ کرده سرخ شده و فلفل دلمه ای -مثل سس ماکارونی- می پوشانیم ودر نهایت پنیر موزارلا و سس بشامل ( ارد سفید و کره و شیر و نمک و فلفل ) رو اضافه میکنیم . در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 30 دقیقه قرار می دهیم

دلگرم


بیشتر بخوانید  نکاتی برای تهیه املت و نیمرو
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *