روش تهیه کوفته موناپاشا


کوفته موناپاشا، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

کوفته موناپاشا

کوفته موناپاشا

گوشت رو با پیاز و سیر و ادویه و جعفری و اویشن و هرچیز دیگه ای که دوست داشتین مخلوط و طعم دار میکنین و بعد در قالبهای مافین میذارین یا با دست بشکل کاسه درمیارین می‌گذارید داخل فر یا مایکروفر.

وقتی پخت میارید بیرون و روش رو پوره سیب زمینی به شکل دلخواه میزنید و دوباره میره تا گریل بشه و اماده نوش جان

پوره: سیب زمینی پخته و له شده با کمی کره شیر و یا خامه و ادویه

اسم اصلی این غذا که ترک هست حسن پاشاست که من بدلیل تغییر ظاهرش و ایده گل پوره اسمشو یکم عوض کردم

دلگرم


بیشتر بخوانید  ماکارونی را اینگونه نپزیم

دیدگاهتان را بنویسید