روش تهیه نان همبرگر در خانه
موادلازم:
شیر 2پیمانه
مخمر 2 ق چ
آب گرم 1/4پیمانه
شکر 2 ق چ
روغن مایع 1ق س
آرد 6پیمانه
نمک 1/5ق چ
کنجدبرای رویه
طرزتهیه:
ابتدا آب ولرم رابامخمروشکر مخلوط می کنیم وبرای 10 تا15 دقیقه صبرمیکنیم تامایع به عمل بیاد
بعد روغن مایع ,نمک وشیر رودر یک ظرف جداگانه با هم مخلوط میکنیم , ومخمر ی که به عمل اومده رو به شیرمون اضافه میکنیم
بعدآرد الک شده رو کم کم به مایع اضافه میکنیم اول با قاشق هم میزنیم وقتی هم زدن با قاشق سخت شد با دست ورز میدیم همه آرد رو یه جا نریزید ممکنه خمیرتون سفت بشه با دست ورز میدیم تا خمیریکدستی درست بشه روی اونو سلفون میکشیم ودستمال می اندازیم وبرای مدت 45 دقیقه میزاریم یه جای گرم تا خمیر عمل بیاد وحجمش دو برابر بشه
بعد سینی فر را چرب وکاغذ روغنی می اندازیم واز خمیر به اندازه یه نارنگی برمیداریم وگرد می کنیم ودر سینی فر میزاریم و روی اونو کنجد می ریزیم
وبرای 15 دقیقه دیگه هم بهش استراحت میدیم بعد توی فری که ازقبل گرم کردیم با درجه حرارت200 درجه سانتی گرادبرای مدت 30 تا 40 دقیقه میزاریم
البته بستگی به اندازه نونها داره من چون به نون بزرگ احتیاج داشتم وخمیرم بزرگتر بود کمی بیشتر وقت گرفت. برای اطمینان ازپخت نون هم میتونید با خلال دندون چک کنید اگر تمیز بیرون اومد پخته همین ,نونهای ما آماده شد بفرمایید.