چگونه میتوان مرغ KFC واقعی درست کرد؟
حتما همه شما مرغ سوخاری درست کردهاید، اما آیا مزه آن به سوخاریهایی که از بیرون تهیه میکنید شبیه بوده است؟ طرز تهیه مرغ KFC واقعی در این مقاله شرح داده شده است. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه مرغ سوخاری کی اف سی به همراه سیب زمینی
این نماد بزرگترین رستوران فست فود زنجیزه ای در دنیا , البته بعد از McDonald’s مک دانلد , است که شعبه مرکزی آن در شهر Louisville در ایالت کنتاکی امریکا واقع شده .
KFC: Kentucky Fried Chicken کی اف سی مخفف عبارت جوجه سوخاری کنتاکی است و طبق برآورد آمارها , تا سال 2011 در 105 کشور به تعداد 17000 شعبه داشته است .
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
مواد لازم برای تهیه کنتاکی kfc
-
مرغ 1400 گرم -
شیر کره ای 240 میلی لیتر (1 فنجان) -
تخم مرغ بزرگ 1 عدد -
آرد چند منظوره 200 گرم (2 فنجان) -
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم -
ادویهها -
نمک 2/3 قاشق غذاخوری -
آویشن 1/2 قاشق غذاخوری -
جعفری خشک 1/2 قاشق غذاخوری -
ارگانوی خشک 1/3 قاشق غذاخوری -
پودر کرفس 1 قاشق غذاخوری -
پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری -
پودر پاپریکا 3-4 قاشق غذاخوری -
پودر سیر 2 قاشق غذاخوری -
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری -
پودر فلفل سفید 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه مرغ سوخاری
همه ادویهها شامل نمک، پودر سیر، پودر کرفس، آویشن خشک، جعفری خشک، ارگانوی خشک، خردل خشک، پودر فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر فلفل سفید را در غذاساز بریزید و غذاساز را روشن کنید تا یکدست و یک اندازه شوند.
میکس کردن ادویه ها
یک ظرف بزرگ به اندازهای که یک تکه سینه یا ران مرغ در آن جا بگیرد، انتخاب کنید. آرد را در ظرف بریزید، سپس ادویهها را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و ادویه را خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.
مخلوط کردن آرد و ادویه ها
یک ظرف بزرگ دیگر انتخاب کرده و تخم مرغها را در آن بشکنید. شیر کرهای را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا شیر و تخم مرغ کاملا مخلوط شده و مایهی یکنواختی حاصل شود.
مخلوط شیر و تخم مرغ
سعی کنید مرغی انتخاب کنید که وزن آن حدود ۱۴۰۰ گرم باشد و مرغ را به ۱۰ تکه تقسیم کنید. یک مرغ کامل شامل ۲ بال، ۲ کتف، ۲ ران و ۲ سینه است که با تقسیم سینهها به دو قسمت، ۱۰ تکه مرغ دارید.
همچنین میتوانید بسته به ذائقه خود فقط از ۱۰ تکه سینه مرغ یا ۱۰ تکه ران مرغ استفاده کنید. سپس پوست تکههای مرغ را جدا کنید تا هنگام سرخ شدن، گوشت آن ترد شود.
تکههای مرغ را ۶۰-۲۰ دقیقه در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید تا مزه دار شوند. در صورتی که زمان کافی نداشته و عجله دارید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه نیز خوب است، ولی هر چه این زمان بیشتر باشد، مرغ طعم مطلوب تری پیدا میکند.
روی ظرف حاوی مرغ را با سلفون بپوشانید و اگر دمای محیط خیلی گرم نیست، آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید. ولی اگر هوا گرم است، برای جلوگیری از فاسد شدن مرغ، ظرف را در یخچال قرار دهید و پس از ۱۰ الی ۳۰ دقیقه از یخچال خارج کنید تا گرم شود.
زیرا نگهداری مرغ در یخچال برای مزه دار شدن، باعث سرد شدن مرغ شده و هنگام سرخ کردن تکههای مرغ در روغن، دمای روغن را کاهش میدهد.
مرینیت کردن مرغ
تکههای مرغ را یکی یکی از مایهی شیر و تخم مرغ خارج کرده و در مخلوط آرد و ادویه بغلطانید تا اطراف آنها کاملا به آرد آغشته شود، سپس آنها را در یک سینی قرار دهید.
پوشاندن مرغ با آرد و ادویه
اجازه دهید تکههای مرغ به مدت ۵ دقیقه در سینی استراحت کنند و اگر قسمتی به آرد آغشته نشده بود، با آرد بپوشانید.
استراحت دادن مرغ
یک قابلمه یا تابه گود را تا ارتفاع ۱۳ سانتیمتر با روغن پر کنید. عمق روغن باید به اندازهای باشد که تکههای مرغ در آن شناور شوند. برای سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید که به حرارت بالا مقاوم باشد.
ریختن روغن در تابه
قابلمه یا تابهی حاوی روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا دمای روغن به ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد برسد. ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا روغن به دمای مورد نظر برسد. میتوانید دمای روغن را با یک دماسنج مخصوص شیرینی پزی، چک کنید و در صورت عدم دسترسی به دماسنج، یک قاشق چوبی را در روغن فرو کنید اگر روغن به دمای مطلوب رسیده باشد در اطراف قاشق، حبابهایی از روغن ظاهر میشود.
چک کردن دمای روغن
وقتی روغن به دمای مطلوب رسید، تکههای مرغ را در آن قرار دهید. برای سرخ شدن تکههای ران و سینه حدود ۱۴-۱۲ دقیقه زمان لازم است و برای سرخ شدن کتف و بال این زمان به ۱۸-۱۵ دقیقه افزایش مییابد.
سرخ کردن تکه های مرغ
-
دمای تکههای مرغ موقع سرخ کردن باید حدود ۷۴ درجه سانتیگراد باشد، اگر دمای مرغ کمتر باشد پس از قرار گرفتن در روغن، باعث افت دمای روغن خواهد شد. -
عمق روغن درون تابه باید به اندازهای باشد که تکههای مرغ کاملا در آن شناور شوند، به گونهای که دیگر نیازی به برگرداندن مرغ نباشد. -
تکههای مرغ را پس از سرخ شدن، با یک چنگال از روغن خارج کنید و روی توری خنک کننده قرار دهید تا به دمای محیط برسند. -
برای جلوگیری از کثیف شدن آشپزخانه، یک سینی زیر توری خنک کننده بگذارید تا روغن اضافی خارج شده از مرغهای سرخ شده در سینی بریزید. -
هرگز مرغ سوخاری کنتاکی را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار ندهید، زیرا بخار در تکههای مرغ باقی مانده و باعث نرم شدن مرغ میشود.
پس از اینکه مرغ به دمای محیط رسید برای سرو آماده است، مرغ سوخاری کنتاکی را میتوانید همراه با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ نوش جان کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
مضرات خوردن کتف و بال مرغ را میدانید؟
طرز تهیه ی مرغ شکم پر + سس مخصوص
طرز تهیه ی مرغ ناردونی ترش و ملس
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی