روش تهیه مافین شکلاتی موزی


روش تهیه مافین شکلاتی موزی

روش تهیه مافین شکلاتی موزی

مواد لازم:

تخم مرغ……..1عدد

شکر……….80 گرم

وانیل خالص ……..1/8 قاشق چایخوری(اگرشکری بود1/4)

روغن مایع………..60 گرم

شیر………..60 گرم

آرد……….150 گرم

نمک………..1 پنس

پودرکاکائو………2 قاشق چایخوری

بکین پودر……….1 قاشق چایخوری

موز بزرگ……….3عدد

چیپس شکلات/پودر قهوه یا کاکائو……..مقداری

مواد کرم رویه:

شیر…………. 2 و 1/2 پیمانه

زرده ………….2عدد

نشاسته ذرت………..6 قاشق سوپخوری

شکر………..50 گرم

کره………1 تا 3 قاشق سوپخوری

وانیل…..1/8 ق چ

طرز تهیه:

تخم مرغ+شکر+وانیل+روغن 3 تا 4 دقیقه خوب همزده آرد+بکین پود+نمک+پودر کاکائو الک کنید وبه تناوب با شیر به موادزرده اضافه کنید(یعنی کمی ازمخلوط آرد وکمی شیر و…..)

در دو سه مرحله کافیه

مواد فوق کمی سفت هست ایرادی ندارد حالا داخل قالب مافین رو کپسول کذاشته و 1/2 قالب رو پر کنید راستی قالبهای من این سایزه و6تا بزرگ شد و2تا از این قالبهای کیک یزدی

حالا موز را پوست کنید وبا فاصله 2-2/5 سانتی برش دهید وهر کدام را در مرکز هر مافین فرو کنید ارتفاع موزها باید از سطح خمیر بیشتر باشد چون موقع پخت پف کرده

وموزها فرو میروند کمی……..ودر فر گرم 180 درجه سانتی گراد 25 تا 30 دقیقه باشد وقتی خنک شد با کرم تزیین کنید

……..

طرز تهیه کرم:

من مقدار مواد کرم رو نصف کردم چون همین مقدار بس بود ولی پشیمون شدم چون اینقدر خوشمزه بود کرم که دوست داشتم خالی خالی بخورم

برای کرم شیر+زرده+شکر+نشاسته (من نوک کارد زعفران هم زدم)روی حرارت همزده مدام تا گلوله نشه وغلیظ بشه از روی حرارت بردارید

بعد کره+ وانیل زده و مرتب همزده تا خنک بشه ولایه هم نبندد بعد در قیف ریخته و روی مافین تزیین کنید

بیشتر بخوانید  فیلینگ کردن کیک یعنی چه ؟

و پودر قهوه یاکاکائو پاشیده و با چیپس شکلات تزیین کنید ودر یخچال نگهداری کنید البته تا 2 روز میشه داشت چون موز دارد

ویک جورایی تر محسوب میشه پس تازه مصرف کنید…..نوش جان


دیدگاهتان را بنویسید