روش تهیه لیموناد هندوانه و توت فرنگی رژیمی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
روش تهیه لیموناد هندوانه و توت فرنگی رژیمی
هندوانه و توت فرنگی سرشار از آب و مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها هستند، پس این نوشیدنی علاوه بر طعم فوق العاده اش بسیار سالم نیز هست.
مواد لازم:
- یک لیوان هندوانه که به صورت مکعبی برش برش خورده باشند، بعلاوه چند قطعه برای تزئین
- یک لیوان توت فرنگی خرد شده، بعلاوه چند قطعه اضافی برای تزئین
- یک قاشق چای خوری سرکه بالزامیک
- یک هشتم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- دو پیمانه شربت لیو یا آبلیمو
- آب معدنی خنک ( اگر مایل بودید می توانید از آب معدنی های گازدار استفاده کنید )
روش تهیه:
در یک کاسه ی متوسط هندوانه، توت فرنگی، سرکه بالزامیک و پودر فلفل را ترکیب کنید.
دو سوم از میوه ها را به صورت مساوی بین دو لیوان بلند تقسیم کنید. به هر لیوان یک پیمانه شربت لیمو یا آبلیمو اضافه کنید.
باقی مانده میوه ها را داخل لیوان ها بریزید، و با آب معدنی خنک لیوان را پر کنید.
بالای لیوان ها را با هندوانه و توت فرنگی تزئین کنید.
خواص هندوانه :
1. فواید هندوانه برای سلامتی بسیار زیاد است. مهم نیست که هندوانه را چطور برش بزنید، بهترین آنتی اکسیدانها در آن یافت میشود.
2. هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A است.
3. هندوانه قرمز خوشمزه همچنین منبع قوی از آنتی اکسیدان کاروتن است که لیکوپن نامیده میشود. این آنتی اکسیدانها در بدن حرکت کرده و رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند. رادیکالهای آزاد موادی در بدن هستند که میتوانند آسیب زیادی به ما وارد کنند.
این مواد میتوانند کلسترول را اکسید کرده و باعث شود که به دیواره رگهای خونی چسبیده و موجب ضخیمتر شدن آن شود و این عمل میتواند منجر به سکته قلبی شود. لیکوپن که رنگ قرمز زیبا را به هندوانه میدهد به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک میکند.
4. جالب است بدانید که هندوانه تنها میوهای است که نسبت به میوهها و سبزیجات دیگر دارای مقدار بیشتری بتاکاروتن است.
5. هندوانه میوهای است که حاوی میزان بالایی الکترولیت سدیم و پتاسیم است که آن را از طریق عرق دفع میکنیم.
6. هندوانه همچنین سرشار از ویتامینهای B است که برای تولید انرژی حیاتی هستند. متخصصین تغذیه توصیه میکنند که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین B6، B1 و منیزیم است. این میوه بخاطر میزان بالای آبی که در خود دارد که تقریباً 90 درصد آن را می گیرد و ارزش کالری آن، جزء باارزشترین میوهها دسته بندی میشود.
7. هندوانه خاصیت خنککنندگی خاصی دارد و به طرز شگرفی سرشار از سیترولین بوده که آمینو اسیدی است که بدنمان برای ساخت یک آمینواسید دیگر، آرژنین، که در چرخه اوره برای از بین بردن آمونیاک استفاده میشود، مصرف میکند.
8. آنتیاکسیدانها به کاهش شدت آسم کمک میکنند. همچنین خطر سرطان روده، آسم، بیماری قلبی، آرتروز هماتوئید و سرطان پروستات را کاهش میدهد.
9. هندوانه منبع خوبی از تیامین، پتاسیم و منیزیم است که از بدن در برابر بیماریهای مختلفی محافظت میکنند.
10. هندوانه فاقد چربی است اما به تولید انرژی کمک میکند. دربرابر زوال ماکولا هم محافظ خوبی محسوب میشود.
وقتی گرمای تابستان ما را به تشنگی میاندازد، خوردن هندوانه یک راه بسیار سالم و مطمئن برای جایگزین شدن نوشابههای انرژیزاست. ازآنجا که مقدار آب زیادی دارد، آب موردنیاز بدن ما را تامین میکند و هیچ چیز در یک روز گرم تابستانی بهتر از خوردن یک تکه هندوانه دلچسب و آبدار نیست!
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم