روش تهیه قیمه نثار


روش تهیه قیمه نثار ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه قیمه نثار

روش تهیه قیمه نثار

قیمه نثار جزو غذاهای تشریفاتی محسوب که اغلب در مراسم‌های عروسی و مذهبی استفاده میشود

مواد لازم برای 6 الی 8 نفر

برنج 6 پیمانه معادل 1 کیلو
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق غذاهوری
پیاز 2 عدد متوسط
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوشت مغزران گوسفندی 500 گرم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 100 گرم
گلاب 2 قاشق غذا خوری
کره 100 گرم
خلال پرتقال شیرین شده 100 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
زعفران دم کشیده نصف استکان
ادویه‌ی قیمه نثار دارچین ، هل ، زیره ساییده و پودر شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برنج را خیس سپس آبکش و دم کنید .پیاز را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید و گوشت را به تکه‌های حدود دوسانتی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید

رنگ گوشت که تغییر کرد زرد چوبه و رب را اضافه کنید و تفت دهید میتوانید رب را جداگانه سرخ کنید و به گوشت اضافه کنید دو لیوان آب بریزید و بگذارید گوشت بپزد بعد از پخته شدن گوشت نمک و فلفل را اضافه کنید یک ساعت بعد نصف خلال بادام را که قبلا خیس کردید به گوشت اضافه کنید

و نصف خلال پرتقال شیرین شده را به گوشت اضافه کنید و چند قاشق زعفران دم کشیده بگذارید این مواد خوب با هم مخلوط شود تا جایی که دیگر آبی نداشته باشد زیرش را خاموش کنید خلال پسته را در گلاب خیس کنید زرشک را با کره تفت دهید و شکر را اضافه کنید

بیشتر بخوانید  طرز تهیه 3 غذا رژیمی با کلم بروکلی و کدو سبز

و از روی حرارت بردارید نصف خلال بادام را با کمی زعفران در کره تفت دهید خلال پسته را هم با کره تفت دهید برنج دم کشیده شده را در دیس بکشید و روی قسمت بالا گوشت را بریزید و کمی برنج زعفرانی آماده کنید و از تمامی موادی که دارید بنابه سلیقه‌ی خودتان روی برنج بریزید و در آخر ادویه را روی کل برنج و مواد تزیین شده بریزید

منبع: دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید