روش تهیه شیرینی بادام هندی


شیرینی بادام هندی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

شیرینی بادام هندی

شیرینی بادام هندی

كره يا روغن قنادي ٦٠ گرم

پودر قند. ٦٠ گرم /بادام هندي.

١٥٠ گرم /ارد. ١٠٠ گرم.

/پودر هل. بك چهارم قاشق چايخوري

ابتدا بادام رو از وسط نصف كرده و صد گرم سالم و رو جدا ميكنيد ،پنجاه گرم بادوم رو تو اسياب پودر كرده و يه بار هم با ارد اسياب ميكنيم ،حالا كره (من همه رسپي ها رو با كره درست ميكنم )و پودر قند رو زده سپس هل را اضافه ميكنيم

در پايان ارد را افزوده و خمير اماده را يكساعت تو يخچال داخل كيسه فريزر استراحت داده سپس به قطر ٧تا ١٠ ميل باز كرده و با قالب كوچيك قالب ميزنيم و داخل سيني فر چيده

روش رو با برس رومال ميزنيم و يدونه از اون بادوم نصفه ها روش گذاشته و درباره رومال كرده در فر ١٧٠ حدود ده دقيقه پخته و بعد از سرد شدن كامل از سيني جدا ميكنيم ،

مواد رومال (زرده و عسل و زعفران ) يه شيريني خوشمزه

منبع: دلگرم


بیشتر بخوانید  ۳ روش متفاوت جهت تهیه کیک شاه بلوط خانگی

دیدگاهتان را بنویسید