درست کردن سالاد بروکسل را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
درست کردن سالاد بروکسل
مواد اولیه : برای 6 نفر
آبلیمو یک قاشق چای خوری
خلال بادام یک چهارم فنجان (برشته شده)
کلم بروکسل 450 گرم (تازه)
کره 4 تا 6 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز نیم عدد (خرد شده)
طرز تهیه:
1- ابتدا انتهای سفت کلم های بروکسل را با چاقوی مناسب جدا کنید. سپس آنها را به مدت 3 دقیقه بجوشانید ولی دقت کنید که رنگ آنها از حالت سبز خارج نشود. سپس آنها را به ظرفی محتوی آب سرد منتقل کنید و به کمک آبکش خشک نمایید.
2- کره را در یک ماهیتابه کوچک داغ کرده و سپس پیازهای خرد شده را در آن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن پیازها کلم های آماده مرحله اول را به آن اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه طبخ کنید. در همین حین نمک و فلفل را نیز به میزان دلخواه به مخلوط اضافه کنید.
3- مواد داخل تابه را به ظرفی دیگر منتقل کرده و بادام ها را نیز به آن اضافه کرده و به کمک یک قاشق خوب هم بزنید. در انتها برای طعم دهی بهتر آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید.
نوش جان
خواص کلم بروکسل :
– كلم بروكسل به علت داشتن مواد گوگردى براى رفع خارش و شوره ى سر داروى بسيار خوبى است. براى اين منظور پوست سر را با جوشانده ى غليظ برگ هاى اين كلم ماساژ دهيد.
ماسك برگ كلم دكمه اى رنده شده و يا عصاره ى برگ آن پوست صورت را روشن و لكه هاى قهوه اى را برطرف مى كند. براى اين منظور هر روز عصاره ى برگ كلم را بر پوست خود بماليد.
– مقوى قلب بوده براى مواردى چون رماتيسم و نقرس مفيد است. مزاج را لينت مى بخشد و زمانى كه در آب پخته شود تإثير آن در لينت بخش مزاج بيشتر مى شود.
قوه بينايى را افزايش داده, سردرد را تسكين مى دهد. تا حدودى خوابآور است.
– كلم بروكسل حاوي مقادير قابل توجهي ويتامين C است. بنابراين از آن مي توان به عنوان منبع جايگزين مركبات استفاده كرد. بتاكاروتن، اسيدفوليك و آهن نيز به فراواني در اين نوع سبزي يافت مي شوند. برگ هاي سبز تيره بيروني آنها از نظر ميزان ويتامين C و بتاكاروتن غني تر از برگ هاي كمرنگ تر داخلي است.
كلم بروكسل منبع سرشاري از اسيد فوليك.
منبع: مجله دلگرم