روش تهیه ارده در خانه
مواد لازم:
کنجد خام………2 پ
روغن مایع یا کنجد………..1/4 پ(اگر کم بود 1/4 پ دیگر رو قاشق قاشق اضافه کنید)
طرزتهیه:
کنجد را در لیست پخش کنید و در فر 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا طلایی بشه اگر بیشتر از طلایی رنگ بشه رنگ ارده تیره میشه پس فقط طلایی شد
وکمی به روغن بی افتد از فر درآورده سرررررررریع در میکسر ریخته همون طور که داغ هست +روغن اول از 1/4 شروع کنید حالا میکس کنید خوب اگر هنوز روان نبود مثل ارده بازار قاشق قاشق روغن بریزید و باز میکس کنید تا به این صورت درآید و در ظرف شیشه ای در جای خنک نگهداری کنید.