مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روشی جدید جهت تهیه شربت توت سیاه خانگی + عکس

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آموزش طرز تهیه شربت توت سیاه


شربت توت سیاه نوعی شربت با طعم ملس است که علاوه بر خوشمزگی، خواص زیادی دارد. طرز تهیه شربت توت سیاه خانگی بسیار ساده بوده و شما بدون نیاز به مهارت خاصی می توانید این شربت را درست کنید.با دلگرم همراه شوید.


روش تهیه شربت توت سیاه مرحله به مرحله


توت سیاه از میوه‌های تابستانی با طعم ترش و شیرین است که خواص زیادی دارد. اگر شما مقدار زیادی توت سیاه خریداری کرده باشید که از میزان مصرفتان بیشتر باشد، با آن چه می‌کنید؟ معمولا یکی از روش‌هایی که در چنین مواقعی خانم‌های کدبانو به آن روی می‌آورند، تهیه مربا و شربت میوه است. در این مطلب قصد آموزش تهیه شربت توت سیاه را داریم.


طرز تهیه شربت توت سیاه خانگی


مواد لازم برای تهیه ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شربت توت سیاه


  • توت سیاه ۴۵۰ گرم

  • شکر ۶ قاشق غذاخوری (معادل ۷۵ گرم)

  • آب ۱/۴ فنجان (معادل ۵۹ میلی لیتر)

  • لیمو ترش (اختیاری) ۱ عدد


دستور تهیه


  1. ابتدا ساقه توت‌ها را بگیرید، سپس توت، شکر و آب را در یک شیرجوش متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

  2. اگر دوست دارید شربت توت سیاه کمی ترش‌تر شود، آب یک عدد لیمو را گرفته و به مواد موجود در شیرجوش اضافه کنید.

  3. اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت متوسط بجوشد و مرتب آن را هم بزنید تا شکر حل شود.

  4. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم ریز جوش بزند تا غلیظ شود.

  5. حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به حرارت دادن مخلوط بر روی حرارت ملایم ادامه دهید و زمانی که شربت غلیظ شد، آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

  6. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید.

  7. کاسه‌ای را زیر صافی با سوراخ‌های ریز قرار دهید و مخلوط توت سیاه را در صافی بریزید.

  8. با یک قاشق چوبی شروع به هم زدن مخلوط کرده و آن را با پشت قاشق فشار دهید تا شربت توت سیاه از صافی عبور کنید و دانه‌های توت در صافی باقی بماند، سپس دانه‌های باقی مانده در صافی را دور بریزید.

  9. روی ظرف حاوی شربت توت سیاه را سلفون بکشید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

  10. شربت توت سیاه را پس از خنک شدن در بطری شیشه‌ای تمیزی بریزید، درب شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.


شربت توت سیاه : روشی جدید جهت تهیه شربت توت سیاه خانگی + عکس


نکات مهم جهت تهیه شربت توت سیاه


  • شربت توت سیاه پس از قرار گرفتن در یخچال و خنک شدن، سفت‌تر می‌شود، بنابراین دقت کنید در اثر جوشیدن بیش از حد سفت نشود.

  • هنگامی که مخلوط توت، شکر و آب به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و مرتب شربت را هم بزنید تا ته نگیرد.

  • زمانی که شربت غلیظ شد، بلافاصله حرارت را خاموش کنید، زیرا حرارت دادن زیاد شربت باعث سوختن و تلخ شدن آن می‌شود.

  • شربت توت سیاه تهیه شده به این روش را می‌توانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.


شربت توت سیاه : روشی جدید جهت تهیه شربت توت سیاه خانگی + عکس


موارد مصرف شربت توت سیاه


  1. از ترکیب شربت توت سیاه با کوکتل و نوشیدنی‌هایی مانند لیموناد و مارگاریتا، شربتی به رنگ بنفش حاصل می‌شود که می‌توانید غلظت آن را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.

  2. مقداری از شربت توت سیاه را بر روی پنکیک یا وافل بریزید و صبحانه مورد علاقه خود را درست کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری شربت توت سیاه را با شربت پنکیک مخلوط کنید.

  3. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب، ۱ قاشق غذاخوری شربت توت سیاه و مقداری نمک و فلفل را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. این ترکیب خوشمزه را با سبزیجات تازه و یا به عنوان سس همراه با سالاد فصل مورد استفاده قرار دهید.

  4. شربت توت سیاه را می‌توانید برای تزیین بستنی، فرنی، پودینگ برنج، کاستارد تخم مرغ و ماست به کار برید و از ترکیب آن‌ها طعم تازه‌ای ایجاد کنید.

  5. از ترکیب شربت توت سیاه با سس باربیکیو، سسی با طعم میوه حاصل می‌شود که می‌توانید آن را همراه با انواع کباب ایرانی یا ژامبون مورد استفاده قرار دهید.


شربت توت سیاه : روشی جدید جهت تهیه شربت توت سیاه خانگی + عکس


خواص بی نظیر شربت توت سیاه


  1. رفع عطش و جلوگیری از گرمازدگی و حالت تهوع

  2. جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان، به خصوص سرطان دستگاه گوارش، سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان دهانه رحم

  3. جلوگیری از التهابات پوستی

  4. مفید برای افراد مبتلا به کم خونی

  5. وجود مقادیر بالا از املاحی چون پتاسیم، منیزیم و منگنز

  6. کنترل فشار خون و تنظیم ضربان قلب به دلیل وجود پتاسیم

  7. کمک به چربی سوزی و کاهش قابل توجه سطح چربی کبد

  8. بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه

  9. جلوگیری از عفونت‌های دستگاه ادرار

  10. بازکردن گرفتگی ها، تسکین دادن حدت خون و از بین بردن عوارض صفرا

  11. رفع سرفه‌های ناشی از ورم گرم حلق و حنجره و تحلیل التهابات کام و زبان

  12. باز کردن اشتها و مناسب برای درمان زخم روده، اسهال گرم و اسهال خونی


شربت توت سیاه : روشی جدید جهت تهیه شربت توت سیاه خانگی + عکس


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه ی شربت انگور سیاه با طعمی فوق العاده و سنتی


۴ روش جهت تهیه شربت بیدمشک در منزل و خواص بی نظیر آن + عکس


سخن پایانی


توت سیاه، میوه گوشتی و خوشمزه ایست که کالری پایینی دارد به طوری که هر ۱۰۰ گرم آن فقط ۴۳ کالری را داراست، ولی سرشار از خواص مفید برای بدن بوده و به شکل‌های مختلفی به صورت خام، پخته، مربا و شربت مورد استفاده قرار می‌گیرد.


از آنجا که درصد بالایی از این میوه را آب تشکیل می‌دهد، به سرعت فاسد می‌شود و یکی از راه‌های جلوگیری از فساد این میوه، تبدیل آن به شربت است.


بیشتر بخوانید  پاکسازی بدن در فصل بهار
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *